springa är sköööönt

Har nyss varit ute och sprungit så nu hoppar jag in i duschen och efter det går jag och lägger mig, så det blir inge mer inlägg ikväll, förlåt för den dåliga uppdateringen! Ska försöka uppdatera mer imrgn(: Puss på er!

ut o kut!

Hejsan sötnosar!

Nu är jag hemma igen och har nyss pluggat klart och allt, äntligen lite tid över till att blogga!
Hittade typ ingenting på stan idag kändes det som, men ändå fick ett par mörkblåa jeansleggings hänga med mig hem för mina andra har gått sönder, kändes som om jag behövde ett par nya. Och dom kostade bara 99 kr så(a)
ska strax ut och springa så jag måste nog sluta nu, men vi hörs nog när jag kommer in igen! PUSS


this is a story.

Godmorgon bloggen!

hur mår ni? :) Ska snart börja gå mot skolan, tänkte ba skriva lite för skojsskull, kommer inte bli så mycke uppdatering idg för direkt efter skolan ska jag till stan och när jag kommer hem blir det plugggg..
Men ett till inlägg ska jag försöka hinna med.
Menmen, nu måste jag springa, vi hörs senare! PUSS

fotostudion, bildbomb!






hemma från stuidon

Nu är jag hemma från fotostudion, var galet kul att få hänga med och se hur det gick till när dom fotades. Fick va med på några bilder jag också, hihi!:) men dom får jag förhoppningsvis senare ikväll, annars imorgon.
Nu ska jag se tv, lägger upp bilderna snart! PUSS

back to work.

Godmorgon bloggen! :)

Har ganska nyss vaknat och ska snart ta och börja göra mig iordning, ska ju som sagt ut och sälja tidningar idag igen, dryyygt;/ Och jag måste skynda mig för efter det ska jag till fotostudion med Hanna och Alex. Så ska jag få se hur dom gör och allt när dom fotas. Blir nog galet nice! :) Och så ska jag själv fota lite "bakom kulisserna".
Menmen, nu ska jag nog ta och väcka lillasyster om hon inte redan är vaken, och sen ska jag göra mig klar. Så vi hörs senare! PUSS


jag bjuu.

jag bjuder.


Nya skor.

Var ju på stan idag med lillasyster och Pekka och då hittade jag dom här skorna!
Visst, dom är inte äkta men jag tycker dom är sjukt snygga iallafall, och sköna är dom! Plus att då blev de mer pengar över till annat:]


varit ute och sprungit!

Sådärja, nu har jag och Hanna varit ute och sprungit, det var riktigt skönt måste jag erkänna. Ska nog börja springa 2 ggr i veckan om jag har tid dvs.
Sitter här med en turban på huvudet och väntar på att håret ska torka, haha, sjukt snyggt!
Ska snart gå till Hanna och hjälpa henne att välja ut saker inför fotostudion imorgon, blir nog galet nice det med! Ska hänga med henne dit imorgon och se hur och vad dom får göra. Kommer ha med mig kameran så då blir det en massa bilder också!
Aja, nu ska jag gå och byta om, vi hörs! PUSS

shoppa?

Hej sötnosar!

Kom nyss in, har varit ute och sålt tidigare. så sjuukt drygt, tro mig. Det tog fett lång tid idag, inte kul:( Men jag får ju pengaar(L) Om typ två dagar borde lönen komma, 700 kr. Galet nice! Då blir det till att shoppa ännu mer ;D
Ska snart in till stan också, med lillasyster och pekka. Då blire nog till att kolla på skor, behöver nya, men jag vet inte vilka jag vill ha. Några tips?
Ikväll blir det spakväll med Hanna, först ut och springa. Sen ansiktsmask, äta nyttigt och se film, galet mysigt lär det bli. Frågan är ju bara hur långt jag kommer orka springa, hahah (a)


jag älskar dig.


my name is geraldine

Godmorgon sötnosar!

Sovit gott? Själv är jag fettt sliten, men nu är det sista dagen inför helgen, känns riktigt skönt!
Har typ inga planer inför helgen men det lär väll dyka upp.
Orkar tyvärr inte lägga in dagens outfit idag, kändes alldelens för drygt att ställa sig och fota nu, men det får ni leva med ;) mohahaha.
Efter skolan blir det stan med Issa så jag tror inte det kommer att bli så mycke uppdatering, men jag ska försöka!
Menmen, nu ska jag gå och äta, vi hörs senare! PUSSS

Hemma igen

Kom ganska nyss hem från Grubbe och nu sitter jag och lyssnar på Kiss me thru the phone.
Ska nog snart gå och lägga mig, det är ju sjukt skönt att få sova lite längre(a) haha.
På grubbe var det typ inge mycke folk så vi orkade inte vara kvar så mycke längre. Fanny är i stallet med sin nya häst, därav uppdateringen från hennes håll.
Menmen, nu ska jag gå och ta mig något att äta, vi hörs imorgon! PUSSAR

 
älskling

Lilla OS, bildbomb!









Sen blev det lunch på Mias, fetaaa:]



Idag har vi haft Lilla OS på I20, gick typ åt helvete, vi kom 5a (?) skaam säger jag bara, niorna brukar alltid vinna, inte ens 9b vann.


godmorgongodmorgon

Godmorgon bloggen!(:
Tänkte ba slänga in ett snabbt inlägg med dagens outfit innan jag går och sminkar mig.



Skjorta fått av Pappa
Skärp fått av Mormor
Linne från ?
Leggings från Gina

kväll på grubbe

Har ganska nyss kommit hem från grubbe och håller på att frysa ihjäl.. Ska nog snart ta och sova för jag är så sjuuukt trött på dagarna, inte bra asså.
Kvällen tillbringades somsagt på grubbe med folket, ganska nice!
Aja, nu ska jag nog ta och sova, vi hörs imorgon!(: PUSS


the gang


godmorgongodmorgon

Godmorgon bloggen!

Idag fick jag iallafall tid över till att blogga, kändes skönt!(: Har nyss skördat min farm på farmville och ska snart börja sminka mig.
Igårkväll drog vi ju som sagt till Zandra och kollade lite hästsaker, helt sjukt vad mycke hon hade.
Menmen, idag blir det nog till att gå hem och ta det lugnt. Även fast jag har en känsla av att något kommer komma iväg hur som helst, måste städa och sova! Annars kanske det blir till att åka till sjukhuse och hälsa på min älskade Ronja ifall hon är kvar, krya på dig gumman!
Men nu måste jag gå och sminka mig, vi hörs när jag kommer hem från skolan, slutar kvart över tre, lite sent men iaf! Ni får stå ut ;) PUSS

i´m a highway man, on the road again

Nu sitter jag här och dunkar Give me a call medans Pekka sitter i min säng och stickar, livet asså! Såhär osociala har vi varit hela dagen.
Höll på att somna på skolan idag, inte bra. Somnade inte förens 1 inatt typ, måste börja lägga mig tidigare. Annars kommer jag ju dö om ngn dag.. gud vad skolan är dryyyg, ge mig sommarlov!

Ikväll blir det nog fanny, kolla på hästsaker. Kanske fjortissminka oss och ta bilder till vår blogg ;) mohahaha.
Ni får väll se senare hur det blir, puss på er!

 
vad vore jag utan dig?

måste bara få skriva av mig lite..

Igår var det din födelsedag, de enda tankar jag hade var att jag hade velat fira dig, men du finns inte här hos mig längre.
Jag saknar dig så jääävla mycke, ingen kan någonsin ersätta dig, du var mitt allt och jag vill inget hellre än att ha dig tillbaka.
Vet hur inte jag ska orka med allt, om du bara vore här hos mig. Då skulle allt vara bra igen..
Snart två hela jävla år utan dig, kan fortfarande inte fatta att det är sant, när jag var förbi ditt hus igår väcktes minnen, alla fina minnen jag har tillsammans med dig, dom kommer alltid finnas kvar, djupt bevarade i mitt hjärta. Det var nästan så att jag ville gråta, men jag kunde inte.
Det går inte att beskriva med ord hur sjukt mycket jag saknar dig, kom tillbaka!<3


nu drar jag ut igen!

Börjar bli galet less, internet funkar knappt, och jag är ritkigt trött o sliten!

Sälja tidningar gick faktiskt riktigt bra, och snabbare än igår, som tur va! Nu är man lite rikare iallafall, även fast jag inte får min lön förens om två veckor!
Blir nog galet nice, det minsta jag kommer få i månaden är 900 sammanlagt, kan bli upp mot 1500 om jag har tur!
Ridningen gick bra faktiskt, vi red ut i skogen vilket var riktigt härligt. Galoppera där på skogsvägarna och känna vinden i håret, det är livet!
Ska snart tillbaka till stallet, fast nu till ett annat stall och kolla på fannys stallplats eller något, haha, har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra, kändes ba kul o följa med!(=
Ska försöka uppdatera på min o fannys blogg nu också, får väl se hur det går.. vi hörs ikväll! PUSSS


galet snygga

i can walk on water, i can fly.

Godmorgon sötnosar (:

Har blivit riktigt dålig uppdatering dom senaste dagarna men det ska det bli ändring på!
Igår kväll drog jag och Moa till grubbe och bara chillade med folket. Lärde oss att skejta dessutom! haha, jag vågade åka ner för rampen, och lärde mig svänga:] SCORE!
Sen drog vi hem och såg film, fast moa somnade så jag satt där ensam och såg på Dodgeball.

Nu har vi nyss klivit upp, ska bara äta frukost sen ska vi ut och sälja tidningar igen! Riktigt drygt känns det som, och jag har bara börjat.. Ska nog sälja i två år till, måste hitta stammisar fort!
Menmen, nu ska jag gå och fixa frukost, vi hörs senare! PUSSSSS

sommaaaarrrrrr


dag med älsklingen

Hejsan allihopa :)

har varit dålig uppdatering idag och igår känner jag. Kom väl hem kring 1 och då la vi oss för att se på film, men båda somnade så vaknade vi kl 6 igen och gick o la oss på riktigt. Så imorse blev jag väckt 11 av att telefonen ringde, sen ringde Veronica kring kvart över och sa att jag skulle ut och sälja tidningar, så nu är man lite rikare, ska börja sälja aftonbladet som jag kan tjäna 1200 på i månaden om jag har tur ;D Galet nice asså! Jag som klagade på att jag ba fick 300 innan, äntligen lite ändring på det!

Ska nog snart dra ut igen tror jag, finns inte så mycke att göra här hemma och moa verkar uttråkad. Får se vad som händer ikväll, kanske måste sitta hemma ett tag med ebba för annars blir hon helt ensam, stackarn....


lycka!


hahahahahahha



hahahah, har man skills så har man!

hahahahahahha



hahahah, har man skills så har man!

skollesssssssss

Äntligen hemma från skolan, är redan gaalet skolless.
Två prov igår och tre idag
, och tom som trodde att ingen kunde klå han med hans tre prov.. gash, är helt sliten.
Sitter här med pekka nu, vid varsinn datorn till och med, mitt emot varandra och kollar bloggar. haha, inte särskillt socialt menmen.
Ikväll blir det moa antar jag, hon ska sova här så det blir nog galet nice(: Sen får vi väl se vad vi hittar på, grubbe eller något annat roligt!
Nu ska jag fortsätta äta min macka och spela mafia wars, vi hörs senare! PUSS


älskling

Dagens Outfit


Tunika fått av Agnes
Skärp fått av Mormor
Linne från Gina tricot
Leggings från Gina tricot

Ska snart tillbaka till skolan, har redan gjort två prov idag och har ett kvar!
Slutar kring 2 så vi hörs då!(: PUSSSS

min dag sög!

Blev väldigt lite uppdatering idag så jag tänkte ba skriva något snabbt innan jag går och lägger mig.
Dagen sööög, skolan söög, vi gick till typ halv tre första dagen, började åtta, hade två oförberedda prov dessutom! Kan det bli värre? Nä, jag tror fan inte det.
Har också ett prov i engelska imorgon, och jag suger verkligen på engelska. Så det blir väll kul o se.
Menmen, nu ska jag lägga mig och läsa o smsa så jag orkar upp halv sju imrgn också! Godnatt och sov så gott!;*

ny klänning

Orkar inte blogga, känner mig helt slut, men fick med mig en klänning hem idag! Visar senare, nu ska jag till fanny, vi hörs sen! PUSS

Dagens Outfit


Kofta från Gina Tricot
Linne från Gina Tricot
Jeansleggings från Gina Tricot

Allt från gina idag, bästa affären juh! ;)
Ska snart börja dra mig mot skolan, känns inte taggat. Dessutom är vädret as dåligt..
Hoppas iallafall på att vi inte går heldag idag, men bara för det lär vi typ göra det.
Menmen, nu ska jag ta och fixa det sista och sen gå, vi hörs när jag kommer hem! PUSS

Första skoldagen.. suck

Godmorgon bloggen! (:

Första skoldagen idag, känns typ förjävligt. Börjar 8.10 som vanligt och lär gå jävligt länge känns det som.
Känner mig duktig som tog mig upp halv sju iaf så jag kan göra mig iordning. Vet egentligen inte ens vad vi ska göra idag, men jag antar att vi får böcker och skåp och allt..
Menmen, nu ska jag börja göra mig klar, kanske slänger upp en dagens outfit om jag hinner :) Annars hörs vi efter skolan! Pusspuss


Känner mig verkligen taggad på skolan....

bilder från idag

Nu är jag hemma från fanny igen, men ska alldelens strax dra tillbaka dit! Vi ska sitta och fixa med vår lilla blogg, får se hur det blir med den här. Funderar på att satsa mer på den andra, även fast den är på devote, som jag hatar!
Ska försöka uppdatera så mycke som jag bara kan här, annars kan ni också kolla på den HÄR.
Aja, här kommer några bilder från idag!(:





har tyvär inte lagt in bilderna från min kamera än och jag orkar inte det nu heller så ni får stå ut med lite bilder.
nu ska jag ta o dra mig mot fanny, vi hörs kanske därifrån :) PUSSS

Och vinnaren är...



GRATTIS, du är nu länkad i en vecka!(:

Och vinnaren är...



GRATTIS, du är nu länkad i en vecka!(:

fannys födelsedag

Sitter hos lillfjortisen just nu, har nyss varit ute och fotat lite! Men kan tyvärr inte lägga in några bilder för jag sitter på hennes pappas jobb dator och bilderna är på hennes dator.
Om ni vill se lite bilder är det bara att kolla www.donttrustus.devote.se :)
Nej, nu kom fanny tillbaka. Vi hörs senare när jag kommer hem! PUSS

Dagens Outfit



Linne från Monki
Leggings från Gina Tricot
Skärp fått av Mormor
Skor från Skopunkten

Nu ska jag snacka med Fanny och se om jag kan kma dit snart, så vi hörs senare! PUSS

Vad är felet?!



Är det bara för mig som den här rutan kommer upp när man ska försöka skicka en kommentar? Blir galet less även om det fnkar efter typ 10 klick, dryyyyygt!

GRATTIS,GRATTIS,GRATTIS

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade år.

GRATTIS FANNY!(L)







GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA FJORTIS!

grattis hun

Sitter här och lyssnar igenom Svantes spellista som han skickade, pojken har typ skön musiksmak!
Kom hem från hanna för kanske en halvtimma sen, vi sjöng typ singstar och bara chillade jävel! Riktigt mysigt, har saknat dom kvällarna med hon.
Imorgon, eller idag blir det fyller ju lillskiten Fanny år, hon blir fjortisssss!  Men tyvärr sover hon hos moa så jag hann inte träffa henne på tolvslaget, får bli imorgon istället då vi ska fira henne. Sen blir det typ till att ta det lugnt och ladda upp inför skolan, är typ lite taggad om jag ska vara ärlig!:]
Har till och med bestämt att jag ska ha koftan jag köpte idag och ett par jeansleggings på mig när skolan börjar! storplanerarN här asså.
Näe, nu ska jag typ sova, blev verkligen inte mycke sömn inatt och vill gärna vila upp lite iaf. Kommer typ vara död när skolan börjar. De här blev ett långt inlägg så cred till den som orkar läsa!
Menmen, vi hörs imrgn när jag vaknar, ( har ställt väckaren på 8, wish me luck! ) PUSSSS


PUSS PÅ MIN FJORTIS! <3


Hos hanna, brb

Sitter nu hos Hanna och kollar på Paradise Hotel, ska nog snart hem och sova med tanke på att jag inte sov så mycket inatt!:)
I övermorgon börjar skolan, känns inte direkt taggat så jag måste vila upp mig lite.
Kvällen tillbringades först på grubbe och sen drog jag hit och sjöng singstar med hanna, men nu måste jag forsätta se, vi hörs när jag kommer hem! PUSS

LÄS!

Okej, nu säger jag bara såhär, LÄS REGLERNA INNAN NI RÖSTAR PÅ VECKANS BLOGG!
Kollade just igenom kommentarerna och insåg att det bara var anonyma röster på en, har fått minst 10 stycken som INTE lämnat email och dom rösterna räknar jag inte med, tyvärr! Så tänker ni rösta, skriv med eran email eller blogg!

Sådär, nu är jag äntligen hemma från stan igen, blev en riktigt lång runda känner jag. Köpte presenten till fanny, så nu är det fixat iaf! Köpte även en kofta, riktigt mysig!(:
Ska typ göra mig klar, vet inte riktigt varför men ja, jag fick typ lust. Ska nog ut senare så.
Men nu ska jag ta och göra något vettigt istället, vi hörs senare! PUSS


shes walking over to me, this must be fake.

Godmorgon bloggen!

Känner mig helt död, kunde verkligen inte somna inatt så jag tror klockan var typ kring 4 när jag somnade. Var as trött men kunde ändå inte somna.
Ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar för stan, så vi hörs antingen innan stan eller när jag kommer hem :)
 

 

GALEN!!

asså jag blir seriöst galen, är fett trött, har försökt sova sen halv två men jag kan verkligen INTE somna, hur trött jag än är..
vet inte vad jag ska göra åt de så datorn fick bli min lösning, ska nog försöka sova nu istället för o sitta här.. pusspuss

let me steal it.

Har nyss sett på American Pie 1 och följt Emma hem. Har tillbringat hela kvällen på grubbe med emma och boisen.
Sitter just nu och planerar morgondagen lite med issapissa, ska på stan med hon och moa och köpa något åt Fanny som fyller år på onsdag! Sen blir det kanske till att sola, får se.
Men nu ska jag nog tvätta ansiktet och byta om så jag är klar för sängen, ska försöka ta mig upp tidigt imrgn så jag orkar till skolan sen på torsdag;d


Modellfotning med lillasyster






Modell: Ebba
Foto: Jag

dont forget !

Godmorgon bloggen!

Sitter här och funderar på vad jag ska hitta på idag, Fanny och dom skulle tydligen dra på stan nu och det hinner inte jag.. Så jag får hitta på något annat, funderar på att ringa Pekka och höra om hon vill hitta på något, (så pekka, om du ser det här, ring!)
Bara 3 dagar kvar till skolans börjar, dags att börja vända tillbaka dygnet nu känner jag, gå och lägga mig tidigt ikväll och stiga upp tidigt imrgn, måste ju vänja mig... suck!

Glöm inte att rösta på veckans blogg här under, och glöm inte att klicka på länken innan!

Finalisterna av veckans blogg!

Regler för att rösta:
- Man får rösta på sig själv
- Man får endast 2 röster.
- Om du kommenterar anonymt måste du lämna email eller bloggadress.
- Klicka på länken under innan du röstar!



Nr.1 Amanda Dahlström


Nr.2 Fanny Luna

Nr.3 Ida Gustafsson


Nr.4 Linn


Nr.5 Sandra

klick!

Sitter här och dricker varm oboy och lyssnar på musik, funderar på att gå och lägga mig, låter inte det som en bra idé?
Nä, jag blev typ sugen på att se film, men det ska jag inte. För då blire lite sömn, tänk 4 dagar kvar till skolan börjar, sen äre ett HELT j*vla år kvar tills nästa sommarlov, ohno, skjut mig!
Men nu ska jag.. tvätta ansiktet, kleta in det, sen kanske se film trots allt, har en kräm som ska sitta i i två timmar, så vi ser väl hur det går..
Menmen, klicka gärna på länken under!<3

Dagens Outfit



Länge sen jag la upp en dagens outfit känns det som, och den här blev väldigt sen, men ja, bättre sent än aldrig ;)
Face på bilden, men de bju jag på!

Jacka från H&M
Kofta från H&M
Linne från Gina Tricot
Jeansleggings från Bikbok
Skor från DNA
Väska fått av mamma

busigt.

Ser Privileged! gryyymt bra, hör sen:]

Kennelträffen & grillningen

Godmorgon!

Sitter typ och deppar över det dåliga vädret, regnet verkligen öser ner, inte kul! jag som hade hoppats på att rida ute, är så sjukt taggad på ridningen;d
Mamma har nyss varit uppe på vinden och hämtat ner en massa skärp, så snodde jag två stycken, och jag fick ett av mormor igår, och en jätte söt väska av mamma i förrgår, ni ska få se dom sen :)

Och här kommer några bilder från igår, kennelträffen och grillningen!


Zorro


Mamman Mira


Son och Mamma, ser ni några likheter? haha


bus på stranden.


sjukt söt valp.


Sen skulle dom försöka få en gruppbild, gick inte så bra. Någon som hittar min lilla älskling? ;) haha


Ebba och Inca, uppfödarnas nyaste hund.


Zorro och Linnea (uppfödaren)




Frida, Fanny och jag, faceeee, men den bju jag på!...


folket!


Sofia och Fanny, sötnosar.

15/8-09

Blev riktigt dålig uppdatering idag känner jag, åkte ju som sagt ner till övik för kennelträffen, vilket var riktigt kul! Sprang typ omkring 20-30 små sheltisar där så. Kom väl hem kring 9 och då drog jag och fanny ner till älven för att grilla med sofia och daniel och alla deras kompisar. Och nu orkar jag tyvärr inte lägga in bilderna från idag, får väl bli någon annan gång eller något, haha.
Men nu ska jag tvätta bort krämen jag har i ansiktet och gå och lägga mig, vi hörs imrgn! Sov så gott(L)

Kennelträff

Godmorgon! :)

Har ni sovit gott? själv är man as sliten för väckaren ringde klockan 10, idag är det ju dax för kennelträffen i övik, ska bli sjukt kul att få träffa Zorros mamma och allt igen! Själva träffa håller på till 5, sen ska vi till mormor och äta middag så det blir väldigt lite uppdatering idag. När vi kommer hem är det dessutom kvartersfesten, så vi ser väl!
Men nu måste jag gå och äta, vi hörs senare, pussss!


Zorro och grannens valp Leija

kollahit

Naturalglow.se   Mystica.se   Zylber.comIntheSpotlight.se
 

just a slob like one of us

blev inge videoinlägg, istället kom sofia och daniel och hämtade upp oss så drog vi till godishuset och köpte godis. sen drog vi och kollade lite på what a festival, verkade inte vara så mycke drag ändå;o
ska nog snart gå och sova med tanke på att jag ska upp tidigt imrgn och fara på kennelträffen, ska ju åka till övik också innan klockan 1 så.. bäst att ladda kameran, ska försöka fota så mycke jag bara kan!
nämen, nu ska jag ta och göra mig klar för sängen, vi hörs imorgon! pusss

hey listen baby.

Nu är jag hemma, efter att ha träffat issa och allt vad jag nu gjort.
Sitter med typ världens magont och funderar på vad vi ska hitta på ikväll, ska vara med fanny, det är det jag vet än så länge iaf. Funderar faktiskt på att videoblogga då också;d även fast jag är as skabbig idag så!
får se vad det blir av det, haha! men vi hörs senare, kanske med ett videoinlägg? pusssssssss

från iförrgår

Något som gör mig glad..

..är min blogg, att logga in och läsa alla fina kommentarer, det gör mig direkt mycket gladare!

haha, kanske borde börja platta håret trots allt(a)


Nu är det dags igen!


you dont know what its like..

Godmorgon bloggen!

Blev nyss väckt av att telefonen ringde och ingen annan var hemma så jag blev tvungen att kliva upp och svara.. Men det var nog lika bra de så jag inte sover bort hela dagen.
Är fortfarande galet less på allting så jag ska nog ta en dusch och se om det piggar upp mig lite.


nyvaken med idomin på läpparna, snygg! nah, men håret har fortfarande hållt sig lite platt.

lessssssss.

är galet less på allt och alla, så vi hörs imorgon eller något istället. ska nog sätta mig och svara på kommentarer sen sova, puss på er alla!

grubbegangsters?

Grubbe nu! vi hörs sen, puss

saknat mig?

I´m hoomee, blev till att sova hos moa inatt också, kändes för jobbigt att cykla hem mitt i natten ensam så!
Såg på One missed call, och satan så bra den filmen va, den borde alla som inte sett se!

Imorse drog jag ner på stan med Issa, hon skulle typ sola och så men hon fegade ur, hihi, sötnos.
Så vi gick ba runt och chillade, ska strax hoppa in i duschen och sen dra vidare till grubbe eller teg. får se vart vi hamnar, men vi hörs inatt hoppas jag! Pusssss

Videobloggar


Igår hos Moa


På tc

platt hår!





platt hår, vad tycks?♥

blixtar och dunder, magiska under.

blev inte så mycke uppdaterande igår för jag drog till teg för att vara med fanny och moa. sen kring 11 började det regna, så vi drog in och satt o snacka. Sen började det åska och blixtra, (är verkligen livrädd för åska och blixtar) så jag vågade inte cykla hem och mamma orkade inte hämta mig. så det blev till att sova över där, men nu är jag äntligen hemma.
Ska typ bara duscha, göra mig klar, ladda upp en massa video inlägg (!!) och sen ska jag tillbaka till teg igen.
Så, ni får stå ut, vbloggarna kommer upp om ett tag, ciao bitches ;*

Plattång

Har äntligen köpt en ny plattång, fick bli den här, en rosa! så hilma fint, hihi.
Den lär ju vara bättre än min andra som bara gick till 120 grader, sjukt drygt eftersom att mitt hår kräver typ minst 160 för att bli platt. Den här går till 200 så jag hoppas det blir bättre av den :)


Någon som har den? Skriv och berätta vad du tycker om den!

Dagens Outfit


Linne från H&M
Shorts från H&M
Leggings från H&M

Blev mycke från H&M idag känner jag, nu drar jag till elgiganten, vi hörs sen, puss!;*

Ny veckans blogg

Godmorgon! Sitter och halvt klär på mig samtidigt som jag skriver, ska snart iväg på elgiganten för att kanske köpa en plattång.
Skulle verkligen behöva en ny för den vi har funkar inte på mitt hår;/

Nu kör vi igång med en ny veckans blogg. Så passa på att anmäl er, ni har till imorgon på er! :)

paradise hotel

Jag är hemma igen, men ser på paradise hotel. kan inte skriva så mycke, ville ba berätta att jag lever :)
vet inte när jag hinner svara på kommentarerna, men det kommer. keep reading ;)

i will keep on fighting

Nu drar jag till grubbe, vi hörs ikväll puss!

Dagens Outfit


Tunika med urringad rygg lånad av Hanna
Leggings från H&M

Orkade inte leta fram något annat så det här fick duga.

let it rock.

Godmorgon! eller ja, goddag! haha.
Sitter här i pyjamas och eggar Maffia wars fortfarande, kan inte vara bra för lilla jag. borde nog kliva upp, blogga, sen göra mig iordning på en gång, men ja(a)
Ska typ träffa sis om en och en halv timma istället, vi hann inte igår, så när hon kommer hem bussen hit kring fyra ska jag gå och möta henne, det var ju så sjuukt länge sen sist.
Sen kommer väl fanny hem kring fem kanske från övik, den lilla ungen har varit på filminspelning;o så då blire till att va med hon!
Ja, nu har jag väll inte så mycke mer att säga, skriver mer då jag kommer på något, ciao! ;*

Nattbloggning

Isabelle är INTE bäst, sådär tänker jag inleda mitt inlägg, för nu är jag arg :(

Hade bestämt mig för att försöker komma i säng kring 1 för att få sova liiite mer iaf, men nu sitter jag här, fortfarande hur pigg som helst och nattbloggar..
Har nyss stått och jagat en nattfjäril med orm-mönster, såg inte ut som en bra fjäril precis. men efter typ 10 minuters försökande fick jag äntligen ut den. Men nu är det så att jag har en till sak här inne.. en harskrank!! som jag inte vet alls vart den tagit vägen, den var iaf här för någon timma sen, har inte sett den så mycker mer. Den kanske flög ut igen, vem vet! :)
men nu ska jag nog ta och sova så jag orkar upp imorgn, puss på er;*


iförrgår

så busigt.

Nu är jag äntligen hemma efter att gått runt och typ inte gjort någonting, blev inte till att fara till grubbe av en del anledningar. Så vi drog till tunet istället där dom små grubbepojkarna ändå var :) Sen när dom drog gick vi och köpte godis, feta jag vet!
Sen träffade vi anton,andreas och manne. Satt bara kring ett bord och hade det mysigt!


så jävla gangster jag är, snodde blommor från skolan och satte i håret, asså amagad;o
bjuder på osminkad maria.

Dagens Outfit


Tunika från Gina Tricot
Leggings från H&M

Nu drar jag till grubbe med issa, vi hörs senare! PUSS

Afasi&Filthy - Jobb

Satt och kollade igenom min externa hårddisk och hittade den här filmen på Afasi och Filthy från förrförra året när dom uppträdde på kulturnatta. Fan vad jag saknar det! :)


systeryster

Godmorgon! Är på dåligt humör idag för mamma väckte mig och tvingade mig att äta frukost med dom för någon timma sen, fett drygt. Jag som ville sova ut..
Så ringde my sis nyss och sa att hon kanske kommer förbi och träffar mig idag, ska bli riktigt kul. Var ett bra tag sen jag träffade hon sist!<3


sissss.

bad santa

Sådär, nu var filmen äntligen slut, såg Bad Santa, som jag tror att jag sett förut! Minnet är inte direkt på topp känner jag..
Ska nog ta och sova nu, hoppas ni alla redan sover gott!(L)

Filmtimeeee

Nu är jag hemma från bölesholmarna, blev inte så mycke grillande, for mest bara runt och chillade..
Sen blev det grubbe ett tag efter det, menmen, nu fick ni ba ngt snabbt, ska se film :) vi hörs senare säkert, pusspuss

i was begging you please dont go..


Nu drar jag till teg för att grilla, vi hörs inatt! puss;*

supersugen

Sitter just nu och ser supersugen med syrran, haha. Den filmen är fan bra!
Blir kanske till att grilla ikväll, om det går.. får se, annars kanske grubbe.
men nu ska jag gå ner och fortsätta se, tänkte ba berätta att jag fortfarande lever, vi hörs sen. PUSS


svaraaa

godmorgn! sitter här och känner mig sjuukt sliten, vet inte varför men jag är hur sliten som helst fast jag försöker sova mycke och allt.. funkar helt enkelt inte.
Ska snart ha familjefrukost med familjen, mysigt!
Idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på, lär väll bli kompisar eller något..

Glöm inte att svara på dagens fråga här under, tycker du det är snyggt med snoddar på benen? ;)

sen funderar jag på, vad vill ni att jag ska skriva om mer? för att det ska bli intressantare dvs?

missu

Dagens fråga



Själv tycker jag INTE alls att det är snyggt, fattar inte riktigt vad dom tänker med..

vackert



"o beijo na boca é coisa do passado, amor quero ver e namorar pelado."

"the kiss on the mouth is a thing from the past, I wanna see love, and love wormly"

"kyssen på munnen är något från det förflutna. Jag vill se kärlek och älska hett"

here i come biatch


helt färdig, nu drar jag till tjejmiddagen, vi hörs inatt, puss på er;*

Dagens Outfit



Såhär ska jag se ut ikväll, fast jag är inte sminkad och så än:)
Linne från Gina Tricot
och strumpbyxorna vet jag inte.

Zorro och Leija



Nu testar jag videofy.me, funkade iaf att ladda upp den nu ;p
Min hund och grannens valp som leker!:)

taggaaah

Godmorgon! Världens sömntuta här, haha nämen, fastnade vid ett spel och glömde blogga:]
Ska snart hoppa in i duschen och göra mig riktigt fräsh, ikväll blir det ju tjejmiddag och jag ska ha heeela dagen på mig att göra mig klar, haha!
Får se om jag ens tar mig hem ikväll, annars lär det ju bli till att uppdatera imrgn, men ska försöka ta mig hem(a) hem ljuva hem.
men nu ska jag ta o hoppa in i duschen, cya later!

feel the pain;)



tur att hon är söt, annars hade jag nog tyckt lite illa om henne just nu:] haha, puss älskling.

spöke vs maria.

Sitter just nu här med ansiktsmask och ser ut som ett spöke, har aldrig haft det förut och det var en sjukt äcklig känsla.
Det stelnade, även om jag visste det innan, så var det äckligt.
Stackars grannar om dom ser mig genom fönstret nu när jag ska hämta mat, dom kmr bli livrädda, likaså familjen!

grymt snygg i alla lägen!


så när jag kommer härifrån, värker det i hjärtevrån.

Hemma från nolia nu, galet varmt var det, och inte särskillt kul heller för den delen. menmen, tog mig in gratis o de finns inge bättre att göra so why not?;)
Har just suttit och kollat igenom gamla tidningsartiklar där jag och ebba är med i tidningen och berättat skämt med familjen, haha. familjemiddag kallas det!
Ska nog ta och börja dra mig mot grubbe nu, ciao biatches;*

gaaah, kliar.


har jag någon gång nämnt att jag HATAR mygg?!
här har ni mina fina myggbett + 8 till som inte syns..
svensk sommar suger..

olagligt och busigt.

Godmorgon!

Vaknade typ alldelens nyss trots att jag stältt väckaren för en timma sen. Okej, klart jag vaknade av den men jag tror jag råkade stänga av den och somna om.
Ska typ till nolia idag ifall mette inte har ändrat sig, så ska vi fuska oss in lite, hiih.
Skulle egentligen vara klar om typ en timma, men får väl se hur det går.

everythings gonna be alright


jag saknar den riktiga sommaren och mina glasögon!
Moa också för den delen, nu ska jag sova godnatt.

och vinnaren är..



Lucindae!
Gratits, du är nu länkad i en vecka! :)

inga fler röster nu!

Nu är jag äntligen hemma igen, ska bli skönt att sova i min egen säng inatt, satan så oskönt det var hos anette..
Måste bara berätta om en as hemsk sak, jag och issa gick hem från grubbe ikväll, så stannade vi vid några höghus och snackade för vi skulle "skiljas åt" där. Så ser vi hur det kommer ut någon på en balkong, så står den och stirrar på oss i typ 5 minuter. Tycker redan då att det är lite små läskigt, den bodde på översta våningen så man såg inte så mycket.
Efter ett tag går den in, hämtar något och kommer ut igen, då her den upp någonting framför ansiktet och riktar saken mot oss, självklart blir vi as rädda och står och stirrar ett ganska bra tag innan vi bestämmer oss för att gå in i skogen och bakom en affär. Det var så sjuuuukt äckligt, har ingen jävla aning om vad människan hade för sig..
Sen sa issa att det såg ut som att det hade varit inbrott på affären vi var vid, ännu bättre!
uschuschusch för umedalen säger jag bara, jag som trodde det var lugnt här..

nu ska jag sätta mig och räkna rösterna för veckans blogg, resultatet får ni veta snart, so long bitches;)

i min fantasi..

Nu drar jag till grubbe, drar vinnaren av veckans blogg inatt eller något när jag kommer hem ;)
vi hörs då, ciao biatches;*

nånstans finns han om man intalar sig själv..

Hej bloggen!

Sitter just nu hemma hos Anette på teg, lyssnar på musik medans hon duschar. Ska nog börja dra mig hemåt snart så jag också kan duscha;d kommer nog inte kunna svara på kommentarerna förens inatt eller imorgon, så stå ut!
Idag blir det väll grubbe med alla människorna, eller jag tror jag skulle dra dit med issa, får se hur det blir helt enkelt!
vi hörs säkert när jag kommer hem, PUSS!


i en stad där ingen längre bor. .

Eftersom videofy.me inte vill funka, (filmen laddar inte) så får ni ett videoinlägg med youtube iaf.
Söta lilla mimmi åt helium, riktigt kul dag!



Nu ska jag börja dra mig mot grubbe, ni lär nog inte höra av mig mer ikväll för jag ska förhoppningsvis inte sova hemma, har hänt en massa saker som jag tyvärr inte tänker ta här i bloggen, vi hörs kanske ikväll, om jag hittar en dator, annars imorgon! Ni får ha det så bra! PUSS

Dagens Outfit



blev något konstigt med ljuset på linnet.. menmen

Linne från Indiska
Kofta från H&M
Strumpbyxor från H&M

vi reser igenom livet..

godmorgon!

ligger fortfarande i sängen, känner mig helt död. Måste verkligen vända tillbaka dygnet!;o
kollade faktiskt min mail imorse och såg att jag fått aktiveringskoden till videofyme, så jag lär nog börja ladda upp filmer där istället ;) får väl se hur det går, någon som använder det och kan hjälpa mig ?:)
Ska börja göra mig iordning nu väldigt fort, ska dra till nolia mässan med lillmimmi, blir nog fett kul!
Vi hörs senare när jag tagit mig hem :) annars kanske det blir en mobilblogg? vi ser väl!  PUSS

coyote ugly

jag som skulle vända tillbaka dygnet, ni ser ju hur det gick.. inte bra alls, har nyss sett klart coyote ugly, så sjukt bra film asså!:) har nog sett den 1000 gånger känns det som, men skulle lätt kunna se den 1000 gånger igen ;)
ska nog ta och sova nu, har svarat på lite kommentarer också, skit kul att statistiken bara stiger, fortsätt kommentera och läsa! PUSSSS;*


kvällen i bilder? nah




orkar inte skriva något om kvällen, var på grubbe, chillade med folk och här får ni två bilder!
nu ska jag se film :) sov så gott! puss

och ingen annan kommer in

åh vad glad jag blir, min statistik har verkligen gått uppåt dom senaste dagarna! :) fortsätt läsa, ni är bäst!;*

Ska snart börja dra mig mot grubbe för att möta upp söta lilla mimmi, sen blri det till att va på grubbe ett tag, och efter det grillning typ?;d hur som helst blir det nog kul :) kommer väl hem inatt ngn gång, vi hörs då! PUSS

"man ska kjypa när det bjinner undej jöken"

Nu har jag sjungit klart, ojojoj vad jag ägde asså ;) mohaha.
sitter och kollar på filmer som mamma lagt över till min hårddisk, det är filmer från när jag och syrran var små, så sjuukt söta vi va! egoo :]
Min lillasyster var med i tv för att hon varit på brandstationen, typ det gulligaste jag någonsin sett!
menmen, nu ska jag göra mig klar och se om jag kan lära mig att göra om vhs filmer till datorn, så kanske jag kan spela in en iflm ikväll, vi hörs senare:) PUSSSSSS

never let it go..

sådär, nu har jag äntligen klätt på mig och ätit, haha seg..
Ska ner och sjunga singstar med syrrans och hennes kompis, ni ska ba se hur jag äger ut dom ;)
vi hörs senare! ciao


gud öppnade portarna..

Okej, jag tar tillbaka det där med sjukt fint väder, det höll bara i sig tills för typ fem minuter sen då gud öppnade portarna på ett ungefär.
På bara några sekunder började det SPÖREGNA och nu är det floder efter gatorna.. ;o



ja, kolla efter, det är floder!

3/8-09

godmorgon!

ligger och typ halvsover så blir det här lite flummigt så förstår ni varför.. haha
har typ blivit väckt 1000 ggr av telefoner som ringt osv,ska typ snart börja göra mig iordning och dra mig utåt, sjuukt fint väder ute! typ första gången i sommar?:)
aja,nu vet jag inge mer jag kan skriva, så vi får höras senare, lär nog skriva innan jag drar ut iaf, ciao bitches!

Är det här du?

Sitter just nu och läser igen om alla era kommentarer på inlägget om andar, det är riktigt kul att läsa allas historier om det övernaturliga! :) Fortsätt berätta om du varit med om något väldigt underligt, är det andar eller?....
Fick en anonym kommentar, vilket var tråkigt, för den skulle jag gärna vilja svara på, om någon känner igen att den skrivit denna kommentar men glömt att skriva in bloggen, skriv en kommentar  så jag vet!


bubble shooter

oj, det blev dåligt med uppdatering idag känner jag. men nu är jag hemma och kan äntligen skriva;d
blev en lång dag på nolia, sen grubbe osv! :) sitter just nu och äter remmar, ni vet sånna där man köper på mässor? mums!:]
har hunden som ligger och sover på mitt knä, satan så jag saknat min sötnos. Han och syrran har nog varit i övik i minst en vecka iaf, känns som en evighet, men nu är dom äntligen hemma igen!;*
aja, nu ska jag fortsätta spela bubbleshooter, enda spelet, oja!

nolia mässan idag igen!

godmorgon allihopa! tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag drar iväg till nolia mässan.
lär ju inte vara hemma på hela dagen så det blir nog ingen upp datering heller. så ni får ha en jätte bra söndag så hörs vi ikväll!

Det är väldigt kul att läsa era historier om andar, så fortsätt kommentera om du varit med om något i inlägget under!:)

finns spöken/andar?


Eftersom att jag är sjukt pigg och inte har något att göra så tänkte jag ta en liten diskussion.
och som ni ser här över så handlar det om andar, spöken osv.
Har faktiskt tänkt riktigt mycke på vad som händer efter livet, vart tar man vägen egentligen? ingen kan egentligen svara på den frågan, men det vore kul att veta vad folk tror iallafall.

Det sägs ju att ens nära som dött fortfarnade vakar över en, kan besöka ens hem osv och det tror jag faktiskt att dom gör. Har ni någon gång känt känslan av att någon iaktar er eller typ att det blåser trots att alla fönster är stängda? Och som många säkert hört ska man ju få rysningar, kalla vindar över en när en ande nuddar en.
Det har jag gjort många gånger, även hört fotsteg och det har hänt lite små saker i vårt hus. Visst, nog kan man komma på många teorier till vad det kan vara men jag tror ändå att det är min älskade pappa som vakar över mig.

Har hört av många kompisar/släktingar hur det spökat i deras hus, helt övernaturliga saker som sker. Trappsteg utan att det är någon där, lampor som tänds, saker som flyger iväg utan anledning.
Är det andar som spökar eller är det bara allmänt konstiga saker som händer, vad tror ni? skriv och berätta om du varit med om ngt liknanade:)

Här har ni typ nolifern nr 1!

Sitter och spelar bubble shooter och har nog gjort det i över en timma, har så sjukt tråkigt att det finns inte.
Vet inte vad jag ska skriva för den delen heller, kan ju säga att jag saknar min moa så gaaaaalet mycke, kom bara hem igen, okej?:(
nu ska jag inte tråka ut er allt för mycket, jag skriver säkert mer innan jag går och lägger mig. hm, borde egentligen sova, menmen..

Awesomeness is an awesome word that describes these pics. fu.

ja, pekkas lilla mästerverk på rubriken, fråga mig inte...




well I think you're just evil..

Äntligen hemma från Nolia mässan, galet sliten kan jag lova! Först har jag typ gått runt där osv heeela dagen, och nu gått hem därifrån.. Och det är typ 5 km hem, galet drygt i värmen. menmen, ändå skönt :)
Funderar på att gå tillbaka till grubbe, även om det känns fett ovärt för pekka vill inte komma ut...;/ men ska nog försöka tvinga henne, hihi.
Aja, nu msåte jag äta, hungrar typ ihjäl! Vi hörs senare, ciao biatches;*


jag saknar dig syster!


Stora Nolia Mässan

Nu drar jag vidare till Stora Nolia mässan, lär väl bli där till ikväll.
Juste, jag kom nyss på typ enda fördelen med att vara född sent, det var 7-14 år 20 kr, och självklart har man ju inte hunnit fylla 15 ;) smaart!
Någon fler som ska dit?:)

chocktillstånd?

godmorgon allihopa!
är typ i chocktillstånd känns det som, drömde en mardröm och så ringer mobilen, och självklart var det typ högsta ljudet så den på ett ungefär tjuter, blir livrädd och slänger mig upp ur sängen och inser att det bara är mobilen. usch, inte kul..
måste börja göra mig iordning fast jag hellre skulle ligga kvar här och sova, men jag har lovat mette att fara och va med hon så.
lär väl inte kunna uppdatera så mycke idag eftersom jag lär vara borta till klockan typ 6 då dom stänger.
menmen, nu ska jag gå o göra mig klar, pussar!

visste du det här?


♥ Jag har fobi för spya.
♥Jag använder idomin när jag bara är hemma.
♥ Jag har bara varit kär 1 gång.
♥ Jag längtar faktiskt lite till skolstarten.
♥ Jag har hållt på med hästar halva mitt liv.
♥ Jag umgås hellre med killar än tjejer.
♥ Mina snea tänder har jag fått från min morbror!
♥ Jag är väldigt framåt mot folk jag inte känner.
♥  Ibland får jag sjuka nervsammanbrott.
♥ Mitt självförtroende suger!

but i can let go..

blev lite dålig uppdatering idag känner jag, dagen har väl inte varit så intressant, typ sovit, grubbe. sen inge mer.
därför orkar jag inte skriva så mycke heller, ska sätta mig och svara på kommentarer sen ska jag tänka ut vad jag kan skriva i ett senare inlägg:)

Jag saknar dig bby, kom hem!;*

RSS 2.0