finns spöken/andar?


Eftersom att jag är sjukt pigg och inte har något att göra så tänkte jag ta en liten diskussion.
och som ni ser här över så handlar det om andar, spöken osv.
Har faktiskt tänkt riktigt mycke på vad som händer efter livet, vart tar man vägen egentligen? ingen kan egentligen svara på den frågan, men det vore kul att veta vad folk tror iallafall.

Det sägs ju att ens nära som dött fortfarnade vakar över en, kan besöka ens hem osv och det tror jag faktiskt att dom gör. Har ni någon gång känt känslan av att någon iaktar er eller typ att det blåser trots att alla fönster är stängda? Och som många säkert hört ska man ju få rysningar, kalla vindar över en när en ande nuddar en.
Det har jag gjort många gånger, även hört fotsteg och det har hänt lite små saker i vårt hus. Visst, nog kan man komma på många teorier till vad det kan vara men jag tror ändå att det är min älskade pappa som vakar över mig.

Har hört av många kompisar/släktingar hur det spökat i deras hus, helt övernaturliga saker som sker. Trappsteg utan att det är någon där, lampor som tänds, saker som flyger iväg utan anledning.
Är det andar som spökar eller är det bara allmänt konstiga saker som händer, vad tror ni? skriv och berätta om du varit med om ngt liknanade:)

Lämna gärna en kommentar =)
Postat av: thompz

illusion!

2009-08-02 @ 04:04:20
Postat av: diana

kollagärna in och komeneta våranblogg

2009-08-02 @ 04:56:17
URL: http://thedandoons.blogg.se/
Postat av: Anonym

vi har precis vaknat, själv? :)

2009-08-02 @ 08:26:49
URL: http://nattievikkie.blogg.se/
Postat av: Isabella

sV; Jag var med en kompis och hade slappat hemma lite. =)



Jag vvet inte om jag tror på andar eller spökn jag tror inte det eftersom det har inte hänt mig än. Men för tilfället gör jag inte det, och vill helst inte vara med om det ensam hehe, och tråkigt att din pappa har gtt bort =(=(=(

2009-08-02 @ 08:32:44
URL: http://isabellaaz.blogg.se/
Postat av: sanna

tiieep nyss vaknat ska iväg till sundsvall snart : ) sj ?

2009-08-02 @ 08:55:13
URL: http://saanis.blogg.se/
Postat av: Katarinya

Just Nu är det bara att fixa mig sedan åka till jobbet :)

2009-08-02 @ 09:23:21
URL: http://katariinya.blogg.se/
Postat av: J A G D E S I G N A R D I N B L O G G

ååh de va såå gott :P Allt bra med dig idag?

2009-08-02 @ 09:54:35
URL: http://designbyjessica.blogg.se/
Postat av: Alexandra

sv; åh tack du !:)



jag tror på andar eftersom det har spökat en äldre dam i vår lägenhet och så har vi fortfarande en spökkatt också(:

2009-08-02 @ 10:00:31
URL: http://alexxandrah.blogg.se/
Postat av: Linda - ndaiL

Gomorron!!



Hoppas du får en fin söndag :)

2009-08-02 @ 10:03:29
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Angelina

svar: Okaaaj :D Följa varann på bloglovin? :D

2009-08-02 @ 10:27:57
URL: http://angeliinah.blogg.se/
Postat av: Hannnoll :)

Fin haeder =)

Fixar du dinna header på paint? =D

2009-08-02 @ 10:47:15
URL: http://hanols.blogg.se/
Postat av: nathalie

hehe :)

2009-08-02 @ 10:49:48
URL: http://nsander.blogg.se/
Postat av: sass

tack så mycket! ^^



jag tror deffinetivt på andar och sånt, har inte varit med om det själv men har hört saker nära har berättat för en.

2009-08-02 @ 10:53:40
URL: http://sandraliksom.blogg.se/
Postat av: Felicia

Sv: God morgon :)

2009-08-02 @ 10:58:12
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Postat av: Anonym

jaha, hittade du något=) ?

Bio =)

2009-08-02 @ 11:03:26
URL: http://josefinesoderberg.blogg.se/
Postat av: Jagheterintesune

Okej, då lägger jag till dgi med. :)

2009-08-02 @ 11:12:17
URL: http://jagheterintesune.blogg.se/
Postat av: linda-det handlar om helheten

godmorgon sötis! jag tror definitivt på andrar o ett liv efter detta.



dels pgr av min morfars bortgång, hur fridfull han såg ut i sista ögonblicket (såg ut som någon mötte honom i slutet av tunneln), o dels för att jag klarat mig så bra genom saker som kanske borde gått värre. (änglavakt)



sedan har jag även vart med om saker som att jag känner mig iaktagen ibland o saker som får eget liv. tv apparater som startas, lampor som tänds o ytterdörren som låst sig själv flera gånger.



nu tror väl halva bloggvärlden att jag är mentalt störd eller nått, skrattar.

2009-08-02 @ 11:28:44
URL: http://lindapyykkonen.blogg.se/
Postat av: RF

det ska jag deffinitivt göra :D <3

2009-08-02 @ 11:32:21
URL: http://stoltforstenare.blogg.se/
Postat av: isa

ja det gör jag!!



Hejsan vill du ha mer besökare?

Bli medlem här

http://www.viraltrafik.se/?fjuttaan

för att då måste folk besöka din blogg för att registrera sig du kommer besöka 5bloggar på regesteringen ddå får ju dom bloggarna besökare!

Och sen när du är registrerad så besökare ju massor av andra din blogg för tvåan vill också ha besökare så där står ju du!

man får minst 40-90 mer besökare per dag! :D

du måste ju också sprida koden här och där! :)

Kram!!♥

2009-08-02 @ 11:38:11
URL: http://fjuttaan.blogg.se/
Postat av: DM ♫.. fill your head with rock <

jag känner av "bra" och "dålig" energi när jag går in i ett hus. mådde skit i under 1års lopp. och det var då det började hända en massa grejer som mest, oförklarliga grejjer.



Fotsteg bakom än och på över våningen, jag trodde jag bara inbillade mig så jag sket i det.



Dendär obehaliga känslan när man känner något kallt nuddar än bakifrån, precis under bysten ner till midjan/rumpan.



Allt började hos min mamma&thomas när jag kom in innanför dörren kände jag något på mig

( det är två lägenheter i ett hus, och dom hyr båda)



Iallafall så hade det skeevat helt mellan mig och min pappa så jag slumrade hos min mamma, jag fick ligga i deras andra lägenheten för att dt inte fanns plats i den andra.



När jag väl kom in så satte jag igång tvn och datorn. Bara en stund efter så bestämde jag mig för att borsta tänderna och gå och lägga mig. När jag väl kommer till dörren ser jag att den är öppen och jag är 100% säker på att jag stängde den innan. Men whatever tänkte jag så jag gick in och tog min tandborste borstade tänderna lite snabbt sen chillade till stora rummet för att stänga av tv och datorn, när jag väl kommer dit så ja.. vad tror du? hm tvn är avstängd.. och då tänkte jag att dt bara var något som var inställt på tv så jag stänger av datorn och går och lägger mig.



Nästa kväll när jag ber thomas starta min tv så var sladden utdragen till tvn OCH ingen mer än jag hade befunnit sig inne i lägenheten under dom timmarna på dagen. Den kvällen när jag skulle gå och lägga mig så typ 5 minuter efter så hörde jag något börja låta.. precis likadant som om någon gick och la sig i den andra sängen * (Dom har två sängar i samma rum.) Det var då jag började reagera riktigt skarpt, har sagt till mamma innan att jag kände av det.. men denna gången visste jag helt säkert att det var något i lägenheten. Så låg blixtstilla i några minuter, men knakandet fortsatte, precis som det var någon som låg och vände och vred sig i sängen. Så jag rusade ur lägenheten med täcket upp till mammas lägenhet och la mig i en utav hennes soffor. Jag kände hur det var någon som stirrade på mig sen slutade det, men kände fortfarande att det var något i rummet och bara två sekunder efter så slår thomas & mammas sovrums dörr upp i en jävla hast så det blir en jävla smäll. När mamma kommer ut i en jävla chock så frågor hon mig om det var jag som slog upp dörren. Jag baraa: "NÄÄÄEE, varför skulle jag göra det liksom?!" sen sa jag ett kort: "det är något i huset, jag känner det.." och då säger hon bara:" Men vi kan inte flytta härifrån" sen så går hon och lägger sig igen.



Andra gången var nog jag sov hos pappas tjej.. Samma sak skedde, jag kände av dendär dåliga energin när jag kom in innanför dörren. Och sa redan från starten till pappa och annette att det var något i huset. Men ingen tror på mig, inte ens om det händer gott som OFÖRKLARLIGA saker. Då skyller dom bara på något. =) Men iallafall så bara några veckor efter så när Annette skulle flytta hem till oss, så flyttade hennes dotter (Emma) och Emmas kompis Lina in i huset. Och Lina sa det, det är något som inte känns bra här inne. Och kort sagt, hon hade rätt. När vi skulle festa hos dem, eller vi kan säga att det var en tjejkväll? Vi var trotsallt bara 4 tjejor. :p iallafall så skulle Emma & Gitte fixa cigg i affären innan det stängde så då fick jag och Lina lite tid att snacka för oss själva.. och då kom vi in på ämnet "de övernaturliga" Inte lustigt alls egentligen, eftersom strax efter att Gitte & Emma stuckit till affären så vrider låset om och när vi går in i köket så står dörren öppen till matförrådet,. och då berättade Lina att hon vaknat upp mitt i natten utav att det var någon som stått och tittat på henne. Kvinnan hade visst axellångt hår, glasögon och en stor vit tisha. Hon berättade även hur man skulle KUNNA, man får självklart ge personen ett val.. men berätta för den att den är på fel plats och borde gå vidare.. men sen är det inte säkert att alla bestämmer sig för att gå över på andra sidan heller. Men man ska informera dom om att dom är döda, för det vet dom inte.. darför man får blickar och grejjer efter sig, för dom undrar ju givetvis vad vi gör inne i deras hus.



Jaha, där fick jag lätta lite på hjärtat.

Och ja, ni som inte varit med om det eller bara inte kan känna av sånt i huvetaget.. respektera mig som kan göra det! för det är inte många som har den förmågan att kunna känna av sånt, bara för att du/ni inte gör de, så betyder det inte att det inte finns.. =)

2009-08-02 @ 13:30:42
URL: http://decembermirakel.blogg.se/
Postat av: Anonym

Andar, spöken och annat patrask är som ovanstående sa: illusioner. Man vill tro att folk vakar över en och när någonting händer tror man direkt att det är övernaturligt. Det är bara jävla bullshit hela grejen. Ett sätt att skylla på när man inte vill inse verkligheten.



När man dör så är man död.



Punkt.

2009-08-02 @ 13:36:30
Postat av: ardiana

jag tror på spökar och andra för brukar höra konstiga ljud men annars tror jag på de bara utan ngn anledning :)

2009-08-02 @ 17:35:47
URL: http://ardianas.blogg.se/
Postat av: Emmeli

Jag tror absolut på spöken!!!

2009-08-02 @ 18:35:17
URL: http://emmeliluu.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag tror också på att nära och kära vakar över en, det började jag göra när morfar dog för 7-8 år sedan.. Jag kan inte säga exakt varför, men jag är säker på att han vakar över mig. Och det har jag varit i väldigt många år.

2009-08-02 @ 19:10:16
URL: http://bloggtjej.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Jag tror på andar och att det är personer som vakar över en! Jag har många gånger känt mig iaktagen och det är faktiskt lite läskigt. Och varje gång jag pratar om andrar så får jag alltid tårar i ögonen, hm.. undrar verkligen varför :p

2009-08-03 @ 18:24:46
URL: http://lovisarosen.blogg.se/

Lämna en kommentar =):

Namn:
Vill du att jag ska komma ihåg dig?

E-postadress: (Syns inte för någon)

Har du en blogg? =):

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0