MJ

Sitter och lyssnar på MJ o smsar, vet inte varför men har börjat lyssna på hans musik, såg This is it för ngn dag sen, den var riktigt bra faktiskt. Man fick se hur dom repeterade inför hans turné. Den borde ni passa på o se medans den går på bio!


30 okt 09.

hej sötnosar.

var ett tag sen jag bloggade, sov hos mette igårnatt och sen var jag på stan tills 12 igår och efter det typ gick jag och la mig och sov, så jag glömde helt bort att blogga(a)
sov ju som sagt hos mette, eller sov o sov. vi hade filmkväll typ, såg barnhemmet, rec, linas kvällsbok och the hills run red. riktigt bra filmer allihopa, dom borde ni se om ni inte gjort det(:

ikväll vill mette att vi ska gå bus eller godias, hahha pinsamt men ja.. får se hur det blir med det, annars blire väll fanny eller hemma kväll med mami, mormor o ebba. mysigt det också.


Ronja Rövardotter

Sitter och ser på Ronja Rövardotter men ebba och mormor, haha. sjukt länge sen man såg den filmen, nostalgi..


rest in peace

Minnesstunden igår var jätte fin, har dock inte hittat min sladd till mobilen så kan inte lägga in bilderna jag tog. Men ni får en bild som Victoria har tagit (vill du inte att jag ska ha den så säg till)


vila i frid Frida.

Jeepers Creepers

Såg ju film på teg igår men glömde blogga om det när jag kom hem;d vi såg Jeepers Creepers, den var faktiskt bra tills typ halva filmen gått, då ba spårade den ur totalt och var inte ett dugg läskig längre, det gjorde mig besviken för den hade kunnat va riktigt bra..


sitter och väntar modigt på sparken.


nu drar jag till teg och ser film med brudarna! ha en bra lördagskväll allihopa♥


i know you want me..

Hemma från Moa nu, spelade lite Band Rock(?) och chillade. Helt sjukt vad saknad hon varit.
Väntar på att mami o ebba ska komma hem så jag kan få middag någongång, inte ätit sen middagen igår. jag typ svälter ihjäl :(:(


älskar er!

VET NI VAD....

Världens finaste o bästaste Moa är hemma o hälsar på! Har saknat henne så sjuuuuukt mycket.


Men nu ska jag gå till moa o va med hon pekka o matilda, så vi hörs senare! pusspuss


you want a piece of me


nu drar jag till pekka! puss


lek med bilder.


hade tråkigt igår så jag lekte lite med bilder..

Nu blir det idol, vi hörs efter! Pussss


22 okt 09.

Har inte haft tid eller ork att blogga dom senaste dagar för det har varit ganska mycket plugg oså.
Sen fick jag veta igår att en tjej på min skola har dött, så trippelbollen blev inställd och istället var det "minnesstund" på skolan, vi fick tända ljus, rita teckningar oså.. sjukt fint.
Hade inga riktiga lektioner utan blev mest till att sitta och sticka hela dagen.

Imorgon har jag no prov vilket inte lär gå så bra, fattar verkligen ingenting av periodiska systemet.
aja, nu ska jag fortsätta kolla igenom mina saker med lillasyster, vi hörs sen! puss


man måste bjuda på sig själv..

19 okt 09.

Sitter och försöker se andra avenyn, men det har laggat enda sen dom bytte till svt play, jag får damp snart. vad skulle dom göra det för?!
På höstlovet blir det kanske göteborg med mette om mamma bara kan ge med sig, ibland blir jag ba förbannad på den människan. varför vill alltid föräldrar förstöra allting roligt i ens liv? En sak är säkert och det är att jag ska fan i mig inte bli någon hitler förälder, mitt barn ska få göra så gott som den vill så länge den sköter sig!
Borde egentligen plugga just nu men det går ju som vanligt.. slutar med att jag ger upp och går och lägger mig, har matteprov imorgon och fattar ingenting, tror jag iallafall. Fattar nog egentligen någorlunda även fast jag säger att jag inte gör det.
Och nu svamlar jag bara på om ingenting, vi hörs senare! pusspusss


vad hände..

läser du min blogg får du stå ut med egopics!

sliten utav helvete, nu blire stallet!

15 okt 09

Godmorgon(:

Sitter här och skördar min farm på farmville, alla ni som har facebook och spelar det vet ju hur beroende framkallande det är, haha!
Har nyss sett på Mamma Mia för 10000 gången och ätit lite lunch, skönt att kunna äta som vanligt igen efter typ en vecka.. ;o
Ska nog snart ta och klä på mig också och gå ut med hunden eftersom att syster tydligen inte kom hem och gick ut med han, men än så länge har han inte gnällt iallafall.


jag älskar min zorro

Jag måste nog ha världens sötaste hund, han känner på sig när jag är sjuk och då ligger han och vaktar mig hela tiden. Han sover med mig vilket han aldrig gör i vanliga fall. Första natten när jag mådde som värst låg han och pussade på mig tills han somnade, sen när jag vaknade kom han och pussade på mig igen, han gick efter mig vart jag än gick och lämnade mig aldrig.
Han kommer och lägger huvudet i mitt knä och bara ligger och stirrar på mig, jag älskar min hund, världens sötaste!


busvovve.


sjuk igen:(

Godmorgon!

Sitter här i morgonrock och har nyss duschat. är galet sjuk så var inte i skolan varken igår eller idag! har typ 39 graders feber, ont överallt, snuva, hosta osvosv. Sitter och snackar med simon som säger att han också är galet förkyld, inte bra..
 Hade ju det förra veckan också men sen gick det över, och så kom det tillbaka i söndags igen. åååh, vill bli frisk. Inte kul att sitta hemma, kunde inte ens äta igår. Menmen, nu ska jag fortsätta se på sjunde himlen, pussss


i´m back on track!

Hejsan sötnosar! Har ni saknat mig? haha nä, jag skoja ba.
Vet att det blivit väldigt lite uppdatering dom senaste dagarna/veckorna. Satsade mer på min och mettes blogg men eftersom att hon har gett upp den kommer jag tillbaka till den här helt och hållet istället! Kändes lika bra :)

Igår var vi på teg och hade filmkväll hos dessi, såg the uninvited, riktigt bra film faktiskt! även fast jag sett den förut, lite förvirrande bara;p
sen träffade jag en kompis och såg film igen och ja, sen har det väll inte hänt så mycke mer.

Men nu ska jag ut och sälja tidningar, mamma har lockat med att höja månadspengen om jag säljer varje helg ;) så självklart kommer jag göra det då ocskå. Tjänade även 160 kr igår, hihi. as nice, köpte även nya skor. Ska ta kort på dom och lägga upp sen, men nu måste jag springa. vi hörs senare! PUSSSSS


jag ger upp..

Sitter just nu och svarar på kommentarer och tänker på hur sjuuukt drygt det är.. Så från och med nu tänker jag inte svara på "hej, allt bra?" osv. Ska bara svara klart på dom här kommentarerna sen får det va nog, däremot om det är viktiga eller bra kommentarer kommer jag självklart att svara:) så fortsätt kommentera och läsa också för den delen;)


6. Okt 09

Hej sötnosar!

Ledsen för att jag inte bloggat på tre dagar.. Vet inte riktigt vad som har hänt med mig, ska försöka bättra mig, fast funderar faktiskt på att lägga ner bloggen ett tag och bara skriva på min och mettes istället, får se hur det blir med den saken..

Har sovmorgon till kvart över tio imorgon vilket kändes riktigt skönt. Men ska ändå försöka komma i säng tidigt, blir bara senare och senare känns det som, inte okej. Skärpning Maria!


Okt. 3, 2009

Godmorgon sötnosar :)

Vet att det blivit dålig uppdatering dom senaste dagarna, har inte hunnit svara på kommentarerna osv. Ska försöka fixa det någon dag, kanske idag!
Gårkväll tillbringades på teg med fanny och linn. Sen kom pekka hit och vi bakade och såg film mitt i natten(a) haha.
Ska strax fara till stallet så måste springa och göra mig iordning innan hon blir arghhhh, så vi hrös sen! pusssss


bästavän, jag älskar dig!

RSS 2.0