vamrtttt?;o

Det är 20 grader ute just nu och solen skiner inte ;o helt sjuuukt. för bara en halvtimma sen sken solen och termometern visade 31 grader, sjuuuuuuukt varmt ;o idag blire till att steka sate :]
brännbollen och fotbollen igår ägde. kung på både och, hihi. Sen så äre ju den där jävla halsflussen eller vad det nu är ;/ den vill inte försvinna... itne kul.
aja, idag blire väll till att va med ngn, ska kanske hänga med pekka ner på ersboda ba hon kan svaraaaa ;o annars vet jag inte än. men ngt lär jag väll hitta på :)
Aja, ni får ha en bra dag så kanske vi hörs ikväll(L)

sööööt

Måste ba säga en sak, så sjukt jävla söt kille! (=


Idag öppnade Media Markt, så jag var där, sjuuukt vad stort och bra det var där (= Ska dit ikväll också.
Nu äre ba en riktigt stor klädaffär som saknas här på umedalen, sen så kan stan gå o ta sig ;)


bildbombiii:]


Mina babeees;*

UFF 07, bara min;*

Tältning i granhäcken 07

Mina små sötnosar 07 :)

Luddan, fan vad jag saknar. Ja, jag sög på att rida.. 07!

Emma, Fanny, Amy och Hanna, sommaren 07!

Hamnfestivalen med Sofia o Fanny 07.

Jag älskar dig skitunge, 08 ;o

Bajsunge;* 08

Här va vi söööta, 08!

Brännboll 08!

min älskling(L)

ooold, men jag bju, saknar dig beijar<3

dagen som varit.

Gokväll :] hihi

klev upp extra tidigt imorse för jag skulle med bussen kl 8, va på piff, blev lite långtråkigt mot slutet , men det var ganska okej ananrs, man fick klubbor  o fika:] hahaha, menmen, drog på stan, åt där oså, fast jag har så jävla ont i halsen att jag knappt kan svälja, blev inte så mke mat. Va på stan tills 4 typ då Fanny o henens mamma kom o hämta mig, drog till pegasus hästshop för att kolla ridskor. O när vi kom hem drog vi till sofia o daniel, åkte ner på stan och köpte glass, sen blev det ica maxi (= ganska så niice! och nu sitter jag här med fanny hemma hos henne, ska väll snart hem och sova. Det var min dag det, hur har eran varit? :)

onsdag? nä..

äre bara jag som tror att det är onsdag idag? :( tyckte att veckan gått fort, men nej. bara tisdag än så länge, jag vill ha heeelg, somnar typ på lektionerna. Oså har vi tjej o killveckor så vi är bara tjejer i klassen, niice!
idag så har jag itne ens bestämt vad jag ska göra, ska träffa tom, sen blire väl till att plugga, jag hade för mig att jag hade prov på torsdag men tydligen inte;o
Och btw, är vi dom enda som inte är lediga nästa torsdag? vi har prov då;/

Och som svar till Alice som frågade vad det var för modell på mobilen: det är en Sony Ericsson Z610i :)

thanks(L)

Du är bland en av dom bästa jag har, du är den som gör mig glad oavsett humör. Den som får mig att skratta när jag bara vill gråta. Den som fått mig att inse mina fel. Du har oftast ställt upp och stöttat mig när det behövts som mest.
Det har väl inte varit så jätte bra på sistonde, men blir bara bättre och bättre. Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra. Är verkligen riktigt tacksam för alla gånger du funnits där för mig. Om du nu läser det här hoppas jag att du tar åt dig för du är verkligen en av dom bästa, och jag älskar dig för det du är till mig, en bra vän!

mooobil;*

Det var ju tänkt att förra inlägget skulle bli en liten bildbomb, men så blev detinte.. ;/ får göra en ngn annan gång. Har bytt mobil nu så jag har 0 bilder, måste börja fota lite :] har typ inga nummer kvar heller, så bli itne ledsna om jag frågar vem.
Använder mig av Fannys gamla sån här nu ;d den är fan bra, bättre än min iaf (=

Bildbomb, nästan..



Nehepp hannas dator ville inte att jag skulle ladda upp bilder ;/ menmen, ni får två iaf :)
Första: Fanny, Frida, Marreh, Hanna och jag
Andra: Issa, Minna och jag på Ica

gårdagen

Godmorgon! :)
Det blev lite sent inatt så jag hann inte blogga nå mer, när jag kom hem från Övik drog jag förbi Fanny för att jag skulle lämna en tröja till henne, stannade där ett tag,fast hon skulle upp tidigt idag så kunde itne vara där så länge;/ Träffade tom ett tag o gick o la mig halv 6, så nu är jag gaanska trött :] haha, Och idag äre ridning igen, fett nice :) Aja, nu ska ajg sluta babbla på om ingenting, vi hörs pusss;*

grattis farmor;*

Hejsan alla söta små läsare;*
Vad gör ni? Själv sitter jag hemma hos mormor i Övik, farmor har fyllt år så vi är här för att gratta henne, men drog förbi mormor en stund också (= Ska väll snart vidare ut till farmor.
Det är faktiskt bra väder ute idag, riktigt skönt, det är nästan ingen snö här i övik, fett orättvist ;o får hoppas att det smälter i umeå snart också.

aprilväder..

Gud vilket aprilväder det varit idag, sol ena sekunden o hagel andra.. inte mysigt, dunjackan fick åka på idag (A)
drog ner på stan idag så fort jag var klar, drog ba runt o chilla lite, fikade oså.
Resten av kvällen var jag med Minna o Issa på grubbe, sen träffade jag tom ett tag. Och nu sitter jag här o skakar för att jag fryser så mycket, ska nog ta o sova.. godnatt!


huvudvärk.

tjohej, kom rätt nyss hem från stan, har varit med mette o jp hela dagen (=
har fett ont i huvudet så orkar inte skriva nå långt, ska dra till fanny o sen dra ut o vara med några typ. aja, vi hörs! puss;*

fjällen

godmorgon allihopa :) hoppas ni haft en bra påskhelg, sitter just nu i fjällen med pekka ebba o martin som spelar ds. igår var vi uppe på fjället, riktegt mysigt. och idag blir det slalombacken, fett roligt :) menmen, nu ska jag äta frukost ha det bra

Glad påsk!

Nu drar jag till fjällen, kommer hem på måndag igen så jag skriver väll ngn gång i veckan antar jag :)
Finns att nå på mobilen, gratissms o allt =)
Ha ett bra lov allihopa, och glad påsk!

Puss på er biatches;*

jag är duuuktig

Jag har inte suttit vid datorn på flera dagar, därför jag inte bloggat ;p jag känner mig ganska duktig som inte suttit vid datorn (A)
praoen är slut nu och det suuger, jag vill vara kvar där :( tillbaka till tråkiga skolan.. fyfan.
igår så fyllde min  bääjb17 år, helt sjukt vad tiden går fort ;o hon går ju fortfarande i 8an i mina ögon :] hihi. drog runt lite o chilla på umedalen med Hanna, Frida, Marreh, Sara och Fanny.
Och idag var jag med Anette hela dagen typ, var på stan med hon o lillsyster:] köpte ett linne o en kofta :) menmen,  nu ska jag nog gå o lägga mig, vi hörs! pusss

förlåååt:]

haha oj, nu har jag varit dålig på att uppdatera :]men som sagt, min dator är dööööd, vilket suger, den dator jag sitter på pallar typ ingenting så det är mest ba msn där!
Har ju prao i veckan, det går sjukt bra och det är hur kul som helst =) Praoar på Starz och Direct, dom är fett sköna dom som jobbar där dessutom ;d fått lära mig att göra egen Kaffe Latte osv :]
men nu ska jag sätta mig o svara på kommentarer... vi hörs! puss


RSS 2.0