31 jan 2010

Hann aldrig blogga innan jag drog ut igår, kring två drog jag på stan och mötte upp moa och alice, shoppa lite småsaker och sen drog jag och moa hem till mig för att göra oss iornding för Club Nordic som fanny tvingade med oss på, så drog vi dit kring 8, fick stå och köa i 2 o en halv jävla timme, fyfan. gaaaalet kallt säger jag bara.
Var faktiskt ganska mycke folk där, inte bara 95or som jag trott. Var väl helt okej där för att vara disco,
dock slutade kvällen åt helvete så ja..


älskling, du betyder allt! lämna mig aldrig.

30 jan 2010

Godmorgon(:

Sitter fortfarande i sängen med pyjamas och allt på, haha. Funderar på vad f*n jag ska göra ikväll.. fanny ville ha med mig på club nordic, så jag och moa funderar på o dra dit, känns taggat, woho!
nämen, det blir säkert skojjigt:)

Men nu ska jag o moa till stan, vi hörs esnare! pusspusss


spakvällen

Här kommer bilderna från Spakvällen!(:










26 jan 2010

Har nyss avslutat kvällens "spakväll" med fanny, vi badade, hade ansiktsmask, noppade ögonbrynen, färgade ögonfransarna osv. Riktigt mysigt :)
Lägger nog in lite bilder senare från det, imorgon eller så. Hinner inte nu för ska ut, vi hörs! pusss


jag bju på osminkad och skabbig, varit hemma hela dagen!


25 jan 2010 - shopping!

Hemma från stan, här kommer lite bilder!


Blev sminkad på make up store, olivegrön och guldig ögonskugga.


tre ögonskuggor och en ögonskuggsborste från Make Up Store.


En vanlig svart tröja och en body.


25 jan 2010

Sitter just nu på skolan och läser om Jevoas vittnen, sjukt tråkigt. Fattar verkligen ingenting. Och nu sitter alla o stirrar på vad jag skriver:(
Har snart musik, ska bli riktigt skönt för jag är galet trött. Gick och la mig 4 inatt och klev upp typ halv åtta, galet drygt:(:(

Och efter skolan ska jag på stan för att få en sminkning på Make Up Store, ska bli riktigt kul! Taggar sönder, så får jag ju träffa kusinen ocskå!(L)
Menmen, nu ska jag fortsätta läsa om kyrkor o gud o allt vad det är.. pusspuss


Kusiin(L)

23 jan 2010 - stan!

Nu drar jag till stan och möter Linn o Emelie! Ha en bra lördagskväll!♥


23 jan 2010

Har nyss varit ute och sålt tidningen med moa, och så har hon nyss dragit. Blev inte mycke uppdaterande igår för vi var inte hemma så mycke. Drog väl ut kring 8 och så kom vi hem kring halv tre.
Galet nice kväll säger jag bara:)

Ikväll blir det väll till att bara ta det lugnt, kanske dra filmkväll med Pekka, ska nog hoppa in i duschen nu. Vi hörs senare! pusss(L)


2 år..

2 år, 2 hela jävla år utan dig. Varje dag känns som en evighet, att inte få höra din röst, ditt skratt, känna din lukt..
Jag skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka, det sägs att tiden läker alla sår, men det tror jag inte på. Ingenting kommer någonsin bli sig likt igen. Alla våra minnen, dom lever kvar inom mig. Varje dag spelas din röst och ditt skratt i mitt huvud. Men det är inte samma sak som att få höra det i verkligheten. Jag vill vakna upp och bara inse att det är en mardröm, en jävligt hemsk mardröm!
Fan jag saknar dig, kom tillbaka! det är inte kul längre..

1966-08-22 +2008-01-22
Alltid vid min sida, alltid..
Rest in peace dad!




19 jan 2010

Kom hem från Draggen för ungefär en timme sen, har ju varit borta sen halv åtta imorse så det var riktigt skönt att komma hem!
Var först på praso på stylist med spa linjen på dagen, var sjuuukt skoj! Fick ansiktsmassage och peeling och allt, hur skönt som helst! Sen ryggmassage också, gaash så skönt.
Sen drog jag in till stan och va med moa ett tag, sen gick vi tillbaka till draggen för öppet hus. Så var vi där tills nio, är galet slut nu så ska nog ta och sova, vi hörs säkert imorgon! Sov gott♥


sometimes it hurts.

18 jan 2010

chacha bloggeeen!

haha, skoja.. Ligger i sängen och gör typ ingenting, funderar på o duscha..
dagen har spenderats med moa och pekka, vi bakade kladdkaka och typ... sov, haha(a) socialt!

Imorgon blire Praso på dragonskolan, stylist med spa, riktigt taggat!:) ska bli kul o se, sen blir det stan tills typ 7 på kvällen då jag ska tillbaka till draggen för öppethus, kändes fett drygt menmen..


testar på mobilblogg, sist jag tes

0-7a259c32b88352a95f90b9e24b31c3e9.png

Kolla varifrån!

testar på mobilblogg, sist jag testade så funkade det inte. Men nu har jag datorn till hjälp(a) Hehe


17 jan 2010

Godmorgon!

Eller ja, goddag kanske man borde säga, ligger faktiskt fortfarande i sängen med pyjamas på, det första jag gjorde när jag vaknade va att slå på en film och nu är den slut så har inte hunnit med så mycke mer.
Ligger typ och skrattar för mig själv åt att min öga damprycker så att det kittlas, har ni varit med om det? Jag är galet lättroad jag vet, och det vet även folk som umgås med mig, haha!
Ska nog ta och testa spela the sims 3 för första gången eller sätta mig och leka lite med photoshop, måste lära mig det! Fattar ingenting:(
Menmen, vi hörs säkert efter jag varit i stallet ikväll, annars hörs vi imorgon! Ha en bra dag♥


yesterday..

Nyår 2009, sena bilder.

Här kommer lite bilder från nyår, har äntligen fått alla bilderna av moa så:) Bättre sent än aldrig!


Kusin Moa.


Kusin Hannah.


Mamma, Lena, Mona, Hannah, Moa och jag.

fler än så ville inte min dator lägga in, så det får räcka.


Instängd 2

Godmorgon(:

Kom hem typ halv ett igår så orkade inte riktigt blogga då, var galet trött så tog bara en dusch så la jag mig i sängen och somnade på en gång, hehe.
Jag och moa var på stan hela dagen igår också, därför jag inte kunde skriva något. Drog dit direkt efter skolan och var där tills halv ett, fast vi såg bio på kvällen, därför det blev så sent.
Såg Instängd 2, eller The Descent: Part 2 som den heter på engelska. Riktigt bra, mycke "hoppa till" scener. Visste dock inte att jag såg ettan förens filmen började, hehe(a)

Nu ska jag nog ta en dusch och börja göra mig iordning för snart kommer älsklings moa hit och då ska vi fixa gelenaglar på henne! Ska bli kul, vi hörs senare. Puss♥


14 jan 2010

godmorgon(: 
Sitter på skolan och läser om Mormonerna, vi ska välja två religösa rörelser och sedan skriva om dom, skjut mig. Jag som knappt vet vad en religös rörelse är..
Efter skolan blir det hem och äta kladdkakan som jag och moa bakade igår, mumms!
menmen, nu står staffan o ger mig arga blickar, bäst o sluta! puss

hål i örat.


Jag hade tråkigt så jag tog ett till hål i örat, whoila!


12 jan 2010


Första skoldagen idag, dock ska jag inte till min skola utan till dragonskolan på praso, ska kolla på designlinjen:)
Så blir det väll stan efter det antar jag, glömde testa mobilblogga igår så ska testa det idag om jag kommer ihåg det.

Har en deal med mamma att jag ska börja blogga på engelska ungefär varje dag, då är ba frågan om jag ska blogga på engelska här under eller om jag ska göra en ny blogg, vad tycker ni?


chachabloggen.


Sitter här med fanny och chillar, ska ner och fika nu! puss(L)


11 jan 2010


Nu drar jag och Pekka in till stan och möter upp moa, får se hur länge jag blir borta men ska försöka mig på att mobilblogga under dagen, inte säkert att det funkar men det återstår väll att se!


kvällen 9 jan

Kom hem för ungefär en och en halv timma sen, kvällen tillbringades på marieberg med fanny, mimmi, emma, maria, simon och daniel. Galet nice!
nu ska jag ut med hunden, pusspuss



9 jan 2010

Sitter här med älskade moa just nu, har nyss varit ute och sålt tidningen för första gången på as länge, vill sluta men mamma tvingar mig o fortsätta.... gah,
ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, desiree fyller år så det blir ksk till att fara o fira henne, GRATTIS TILL HENNE(L)

dagens inköp!


Linne, carlings 90 kr rea
Kofta stadium 198 kr rea


haha, dom ser förjävliga ut på bilderna, finare på! får ta nya bilder någon dag.
sov hos moa inatt så har inte kunnat uppdatera för hon har inte haft nå internet, ska nog lägga mig och se film nu så vi hörs! pusspuss


Luftslottet som sprängdes

Kom nyss hem från stan, jag och moa drog ju på bio och såg Luftslottet som sprängdes, uppföljaren till Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden, filmen var faktiskt riktigt bra! =) hade hört mycke om att den skulle va mycke sämre än dom andra men jag tycker dom var ganska jämn bra, om ni fattar(a) hehe.

Imrgn blire väll stan med moa, dock äre ju inte öppet så länge eftersom att det är trettondagsafton, men minst 2 iaf. blir till att kliva upp tidigt, wish me luck..! Sen blire väll till att sova hos moa, så får se hur mycke jag hinner uppdatera!


5 jan 2010

Förlåt för att jag inte uppdaterat ngt dom senaste dagarna, drog ju till fjällen över nyår så kom jag hem.. för ngn dag sen, inte tänkt på att uppdatera, igår var jag på stan med min älskade moa, helt galet vad jag saknat henne. Hittade dock inget o köpa, och ikväll kanske det blir bio med moa, fast vi har ingen aning om vad vi vill se, så vi ser väl hur det slutar(a) hehe
men nu skajag hoppa in i duschen, vi hörs senare! pusspuss.


nyår med kusinerna!


RSS 2.0