gott nytt år!

Sådärja, nu är jag klar med att fixa mig ;d haha,
Såhär ser jag ut ikväll! Ha en bra kväll och gott nytt år på er alla! ;*

Ikväll smäller det!

Godmorgon allihopa!

Ligger just nu i sängen med datorn framför mig, hunden bredvid mig och kollar på tv. Har inte orkat kliva upp och klä på mig än fast jag vaknade halv 10 (A)
Känns lite ovärt att klä på sig eftersom att jag ska duscha efter jag skrivit klart =)
Mette ringde en snabbis och berättade om en jätte konstig dröm hon haft om mig och några andra. haha, hon är ju söt!

Ikväll är det nyår, någon annan än jag som är skit taggad?
Även fast allt inte blev som det skulle så tror jag det blir bra. Vad jag vet än så länge så ska det vara jag, Anette, Mette, Jocke och Filip. Fast man lär ju träffa en massa andra som man känner!
Middag äter vi hos grannarna, det här är nog den första nyår jag firat hemma så länge som jag kan minnas. Vi har alltid, och då menar jag ALLTID varit i Kittelfjäll just nu. Men nu blev det inte så eftersom att våra älskade tremeningar drog till Thailand och lämnade oss :( Men nästa nyår lär bli i fjällen!
Jag har faktiskt inte kommit på ngt nyårslöfte än, det håller liksom aldrig för mig! Har ni något nyårslöfte? Skriv och berätta =)

Imorgon så fyller lillasyster 11 år. STORT grattis till henne! =D
Så då blire ännu mer firande, fast jag måste kliva upp tidigt och åka hem från Anette.. Jobbigt, men vad gör man inte för systern sin ;) ?
Aja, nu ska jag ta och hoppa in i duschen, skriver mer sen och laddar upp en bild på hur jag hade tänkt att se ut ikv! pussss!

Tjollahopp (A)

Tjollahopp! ;d haha..
kom nyss hem från stan och nu sitter jag och sjunger singstar, kul liv Maria!
Är ganska så trött eftersom att jag la mig typ 4.. och min hund väcker en när mamma kliver upp typ kl 7!

Vad ska alla göra imorgon på nyårsafton då? =)
Själv ska man va i stan med Anette, Jocke, kanske Mette och Filip! Sen lär man ju träffa en massa folk, det blir nog skit kul :)


Godmorgon!

Okej, jag måste verkligen skärpa mig med uppdateringen..! Min dator funkar ju ibland så, får väll passa på att skriva då!
Idag kommer jag nog mest sitta hemma, alla är ju borta så det finns inte mkt att göra. Har bara lämnat mitt rum en gång idag sen jag vaknade kl 9 imorse.. Inte positivt. Kanske borde gå och äta frukost? eller lunch blir det nog..
Bara för att jag varit så dålig på att uppdatera så lägger jag upp en bild
på min nyårsklänning från Gina =)

DAMPPPP

Just nu är jag verkligen inte glad.. Min dator har typ kraschat eller något, verkar som om fläkten har lagt av ;p Den stänger av sig själv hela tiden så fort det blir för mkt, och ibland går den inte att starta alls.. Den började låta som en moped sen la den av.. dampdampdamp, de betyder att jag inte kan skriva ngt typ.. ännu mer damp!

Idag var jag och Mette på stan, mellandagsrea ffs ;d Hittade en nyårs klänning, en tshirt och en halsduk! Ganska så nöjd =)
Imorrn blire stan igen, men då msåte jag köpa ngt åt min älskade syster som fyller år den 1 januari!

Gokväll!

Eller godnatt kanske jag borde säga? Hur som helst, ligger just nu i sängen och är typ överlycklig, Åke fick igång det trådlösa internet, helt underbart! =) Då slipper jag sitta uppe i en stol till typ 3 varje natt för att sitta framför datorn.
Och den är snabbare osv nu, morbröder är bra att ha dom! ;d
Han laddade även hem nya firefox så nu laggar inte internet lika mkt (A) aja, nu ska jag spela spel! vi hörs! sov så gott ;*

Sryyy..

Tyvär blir det inga bilder idag heller! Jag har inte haft orken, sov på soffan inatt så det blev inte mkt sömn, och nu har jag äntligen fixat min dator så att den är snabbare osvosv =) Fett nice!

Då vare slut på det roliga..

Hejsan allihopa, har eran jul varit ra då =) ?
Själv fick jag en massa fina saker som jag inte orkar skriva om just nu, tar kort på det och lägger ut imorgon eller något! Så blire ju mellandagsrean nurå ;d

Älskade lillasyster!<3

Julen är mysig! =)

Rubriker är nog det värsta som finns..

Hejsan allihopa! Har eran julafton varit bra än så länge? =) Det har faktiskt min, jag har soooovit, hihi. Kanske inte var så smart att ligga vaken till 4 för att ha snackat med Anette i 4 timmar. menmen, vad gör man inte för henne ? ;] haha,
Såg för en gångs skull på Kalle Ankas julafton med släkten, inte många år vi har hunnit det.
usch, inte så taggad på middag, jag hatar julmat om jag ska vara ärlig, för det första så luktar det jävligt äckligt och för det andra så smakar det inte heller särskillt gott.. ;p
Aja, nu ska jag gå ner och vara social med släkten, skriver mer sen! pussss

Godjul!

God jul alla sötnosar =)

Ännu en jobbig dag..

Typ drygaste dagen att gå på stan? Svar JA! Fett mkt folk och kallt.. Oså ville Hanna att jag skulle köpa Jeans tights till henne, så då blev det till att springa runt i en massa affärer och söka.. drygtdrygt!
Aja, nu ska jag faktiskt ta tag i städandet så att det blir gjort ngn gång! =) Pusssss!

Imorrn äre julafton ;d

Godmorgon alla! Skriver ett snabbt inlägg innan jag ska gå och göra mig iordning! Hade tänkt att dra på stan idag igen, även fast det var så sjukt mkt folk och det lär vara det idag igen ;p Mette gillar att jävlas med mig..
Nu är det bara en dag kvar till jul, gud så skojj =) Och imorrn kmr mormor, farmor och Åke också! Fortfarande bara städningen som återstår, är lite för lat för det känner jag.
Aja, nu ska jag gå och göra mig iordning, pusss!

då var man klar =)

Kom nyss hem från stan, då har jag köpt alla julklappar! Köpte lite fler saker till folk oså, köpte också en svart kofta och ett grått linne =)
Ikväll så lär det väll bli till att städa, släkten tänker ju ta över mitt rum när dom kmr hit.. Och det ser förjävligt ut just nu!
Kanske borde börja kolla på kläder att ha på julafton (A)


11 månader, fyfan vad jag saknar dig.. Kom tbxxxx ;(

smartjag?

Åh, jag måste verkligen börja gå och lägga mig tidigare, är så sjukt trött när jag vaknar att jag typ måste rulla ur sängen för att ta mig upp ;o inte bra..
Nu ska jag dra te stan med Issa, vi hörs =) pusssss

Beslutsångest..

Vad kan man ge en kille i 40års åldern i julklapp, några  bra tips? ;o

Godmorgon!

Godmorgon alla! Eller jag kanske borde säga goddag.. Har ni sovit gott?
Ikväll så äre terminens sista ridning, tråkigt men såäre..
Och om 3 dagar är det julafton ;d Taggar sönder! Julgranen har äntligen kommit upp och vi har börjat julbaka!
Vad ska alla andra göra på lovet då? =)

Bara för dig!

Förlåt Joziie för att jag inte skriver varje dag :] men jag ska börja göra det igen för din skull gumman!<3
Tävlingen gick super bra, Cornelia var hur taggad som helst och vi fick en fin rosett (A) Har tyvär inte fått några bilder från tävlingen än men det kmr väl! ;p
Sitter och väntar på Anette som segar sig som vanligt, ;) Ska gå ner och lägga lite julklappar under granen också, julstämning! =)
Vi hörs! pusssssss

Min lilla sötnos ;]

Imorrn äre en ny dag..

Jaja, blogg laggar satan men jag ska försöka uppdatera så gott som det går iaf ;p
Det är ba sjukt jobbigt att skriva när det hela tiden laggar och försvinner och har sig..Ska verkligen försöka få ordning på min dator!
Imorrn så äre tävliiing ;d Ska tävla Cornelia i hoppning, taggar! =)
Aja, nu måste jag sova, vi hörs! Puss sötnosar

Twilight!<3

Förlåt för att jag inte skrivit så mkt, men blogg laggar satan ;O Det går inte att skriva inlägg osvosv.. Fett drygt.
Var och såg Twilight igår med Anette och Mathilda! Håller verkligen med alla som skrivit om filmen, den är grymt bra! =)
Blev helt kär i filmen, vill gå och se den igen men jag vet inte om jag orkar ;p Och Edward var faktiskt snygg, lite väl blek kanske menmen, (A)
Har ni inte sett den så gå och gör de! Den var så sjuuuuukt bra, man vill verkligen inte missa en enda sekund av filmen. Imorrn så äre sista provet för den här terminen, självklart glömde jag boken på skolan.. Ajja, får väll försöka kma ihåg vad vi gått igenom osv!

Edward och Bella.

shiiiit :O

Sitter och slår in julklappar, nu är nästan alla köpta ;d
Drog på stan med Mette efter skolan, köpte Anettes julklappar oså, ska bli rätt kul när hon öppnar det (A)
Var det bara jag som såg Håkon ur Andra Avenyn på stan idag? ;O

Tjolla!

Sitter hemma hos Anette just nu, kom rätt nyss hem från Surf, har varit där sen typ 9 imorse.. jobbigt kan jag lova, är fett hungrig.
Anette sitter och kollar på Family Guy och jag längtar efter maat :]
Skriver mer när jag kmr hem imorgon kväll, puss ;*


idoool,

Vem tror ni vinner Idol då? =)
Kevin eller Alice?

Äntliigen helg! =)

Sitter just nu på mitt rum med Pekka som ligger och läser min dagbok, pinsamt ;o
Vi har äntligen lyckats komma på en bit på dansen, känns bra, vi ska ju redovisa för Johan på tisdag så.
Ikväll tror jag faktiskt att jag ba ska vara hemma och se på Idol finalen, skulle faktiskt vara kul att se vem som vann, båda två är sjukt duktiga men jag hoppas ändå på Kevin! Måste ju endå gå och lägga mig tidigt ikv, ska upp rätt tidigt imorrn också!


Jag älskar dig babuuu<3

Du är så sjukt söt, snälla ngn, ta mig härifrån..

Ändrat ;)

Så, nu har jag fixat till min blogg lite, störde mig väldigt mycket på den innan ;p
Det var så få inlägg på Senaste Inläggen, min profilbild var borta, osvosv! Kommentera gärna =)

Tävla?

Var med och tävla om armband hos > http://hejjagheterelin.blogspot.com/2008/12/t-v-l-i-n-g.html =)

-20 C ?

Kom rätt nyss in, fyfan vad kallt det är ute nu asså ;o hade ingen känsel kvar i fingrar och tår.. ajaj,
Har inte orkat blogga så mkt, har så himla mkt att göra.. På torsdag har vi dans uppvisning och vår grupp har inte ens valt dans, eller kommit på steg, lyckat! Det kommer ju inte gå så bra.. har ett idrottspass kvar som vi får göra den på sen måste vi träffas utanför skolan annars, och det blir svårt eftersom att Peter bor i bushen.. Så imorrn efter skolan så blire till att dansa! Och jag som itne ens få anstränga mig.. I helgen så blire typ till att så gott som bo i stallet ;) Hårdträning inför julshowen!
Kom gärna dit, kl 18.00 på Södra Umeå Ryttarförening i Stöcke.
Aja, nu ska jag plugga lite på engelska läxan, vi hörs! PUSSSS

sånna som du gör mig förbannad..

Ååååh, fan vad jag hatar min lärare, antar att hon hatar mig också, hon frågade Adina om hon ville gå ut med soporna oså sa Adina nej, då vände hon sig mot mig och ba, du ska göra det! ut och släng! jag ba jaha, men jag vill inte heller, hon ba görsom jag säger!
Fan vad less jag blir på lärare som håller på så...
Aja, nu ska jag duscha och gå ut med hunden! Vi hörs =) pussssss

Stan, as usual

Eftersom att jag inte skrev ngt igår så tänkte jag skriva lite nu om vad jag gjorde!
Låg och såg på Mamma Mia när Pekka kmr instormandes i mitt rum och säger att jag ska med till stan och att bussen går om 5 minuter!
Får lov att stänga av och kuta till bussen, på bussen så träffade vi Moa som vi skulle gå och fika med!
Drog till Station och fikade chokladboll, kladdkaka och glass, Gottttt =) Sen satt vi ba och chilla på Station i ngn timma.


Idag efter skolan så drog jag också till stan! Skulle träffa Nath och Linn.
Satt på Frasses med Nath, Robin och Amanda i typ år, sen vare ngn liten kaxig jävel (20 år typ) som började svära för att han tyckte att Amanda hade stolen för långt ut? ;o Fast hans tjej som satt rygg i rygg med henne brydde sig inte alls. Myskokille.. Var fett kul att få träffa min älskade syster igen iaf!<3

Emil - Hurt


Han borde ju nästan söka till Idol 2009, eller vad säger ni ;) ?

Så här gåre när man rider Gipsy ;d

Lovade ju att bjuda på några fina bilder från när jag red Gipsy, så här kommer dom! Enjoy it ;)

Sekunden innan jag föll av, snyggt va? (A)

Så här gåre när man ska försöka hoppa en fullt galen liten ponny som inte är van vid att gå på storhäst! ;)

Glad Maria :D

Är typ överlycklig just nu, har fått veta några av betygen i veckan och det har gått jätte bra ;d tyvär ger inte våra lärare ut mvg i åttan..?Har 4 vg;n och ett g vad jag vet än så länge ;d

Fan vad jag saknar 5-6an, lätt bästa klassen!<3







Gipsy, du är ju söt ibland..

Förlåt för att jag inte skrev ngt igår, orkade verkligen inte sätta mig framför datorn, såg på Vuxna Människor och Andra Avenyn ist!
Ridningen gick kanske inte super bra, föll av, duktig som jag är ;d menmen, det gick bra iaf!
Tog mig åtminstonde över hindren och det är jag nöjd över!
Ska lägga ut en bild på Gippans "små" bockningar bara Fanny laddat in dom ;) Då kommer ni få ett gott skratt kan jag lova!

Kom nyss hem från stan, har köpt Hannas julklappar nu ;d Bara Fanny kvar, och kanske Åke!
Känns fett skönt, och imorrn får jag ett presentkort på 500 kr :] Då blire till att shoppa!
Ikväll så ska jag och Fanny baka Choklad Fudge som jag kallar det, inte för att det är fudge, menmen, det är as gott ;o
Är fett sugen på det, äkta julgodis, och snart så är ju julen här ;d

Honey honey, touch me, baby, ah-hah, honey honey
Honey honey, hold me, baby, ah-hah, honey honey






















Fan vad jag saknar diig...<3 kom tbx ;(

Pekka, min sötnos!

Justee, glömde skriva om mitt jätte fina kort som jag fick av Pekka! Hon hade skrivit en dikt på ett papper ;d

"Grattis Maria, 14 år
Presenten som du av mig får
Må vara liten och ful
Tro mig du får en bättre till jul!
Nu för din mamma du får pussa pojkar
Ja, hela tiden så mycket som du orkar
Jaja, jo visst du är 14 år
I mina ögon förblir du ett litet får
Du är en av mina bästa vänner
Det vill säga av de få människorna jag känner
Ibland så mobbar jag dig, jag vet
Men liksom, jag älskar dig, du vet
Haha jag är ju en riktig poet! :)
Nej jag skämta, jag skriver som en get
Nu är kortet slut, hoppla och tjohej
Vi ses om 40 minuter hos dig"


hahhaha, visst är hon duktig på att skriva ;) ?

Mamma Mia


åååh, Mamma Mia är så jäävla braa ;o
Har ni inte sett den så måste ni verkligen göra det,
älskar filmen, den är hur bra som helst! =)

TAAAACK<3

Dagen blev jätte bra, fick en massa fina presenter =) Tacktack!<3

När mamma och Ebba vaknat så kom dom och sjöng för mig,
 fick Mamma Mia på dvd, foundation, extern hårddisk och prenumerera på glamour! =)

När farmor, mormor och Michaela kommit så blev det mer presenter (A)
Fick en mascara, en till likadan foundation, 500 kr, presentkort på H&M på 800 kr,
örhängen, en tärning som säger vad jag ska göra, leggings, headset, badset,
choklad, tandkräm (mormors dåliga fantasi! ;p ), ett set med halsband och parfym!
Fick även Ben & Jerrys glass, kexchoklad, stearinljus(?)  och...


ett matchande halsband till örhängerna =)
Drogad, ful bild, jag vet, ;p
Tack så jätte mkt för alla fina saker!<3

HAHAHA så klockren,

En kvinna skrev i en kontaktannons i tidningen "jag vill ha en man som inte slår mig, inte lämnar mig och dessutom är bra i sängen".

Nästa dag ringde det på dörren och kvinnan öppnade. Utanför låg en man utan ben och utan armar.

Vem är du? Frågade kvinnan.

Mannen svarade: jag är mannen i ditt liv, jag har inga armar, så jag kan inte slå dig och jag har inga ben, så jag kan inte lämna dig.

Det kan hända, men hur ska du kunna tillfredställa mig i sängen då? Frågade kvinnan

Hur tror du jag nådde upp till ringklockan, svarade mannen

hahhahaha, min humor suger, jag vet x)


lalalala ;d

Dagen startade ju nästan bra iaf, vaknade 8.. Det var väll det enda jobbiga ;p kring 9, halv 10 kom mamma och Ebba in och sjöng för mig, oså fick jag presenter (A) Fick en foundation, Mamma Mia dvdn, prenumerera på glamour, och en extern hårddisk, Tack så jätte mkt mamma! ;* aja, nu ska jag göra mig iordning, skriver mer sen och lägger upp bilder =) vi hörs! pussss!


FJÅRTIZ

då var man fjoooooortis ;d

Rätt?

Såg nyss på Idol utröstningen, tyckte ni att Robin skulle ha åkt =) ? Om inte, vem tycker ni då? ;p
Tycker faktiskt att det var bra att han åkte, visst är han bra men både Alice och Kevin är bättre! Ska bli kul att se finalen, inte för att jag följer Idol menmen ;p
Taggar verkligen sönder morgondagen, inte många timmar kvar tills jag blir fjortiiis! Tio i två inatt faktiskt :] Frågan är ju om jag orkar hålla mig uppe för att gratta mig själv, kliva upp 05.40 och gå och lägga sig efter 01.50 kasnke inte är så smart om det kmr folk imorrn (A) Vi ser väl ;)
Aja, nu ska jag fortsätta va social med Mette i tfn, vi hörs! pusss


oooooh,

oooh, snart äre lööördag ;d

Why is life so fucking hard?

Suuuurf<3

Klev upp 5.40 imorse, taggad Maria. Skulle ju stalljobba på surf ;d drog till surf kring kvart i sju, sen blev det ba en massa jobb, bar 7000 kg hö och en massa möbler som vi sedan kastade! Taggar verkligen att få börja jobba, ska jobba den 29 dec så. Aja, nu ska jag dra och handla lite saker tills imorgon, en viss Maria blir ju fjortiiis :] Vi hörs! pussss


mysko

Inget pepparkaksbakande ikv heller, får väll bli imorrn ist =) Ska ställa mig och städa lite nu, det är fett stökigt och imorrn kmr jag inte ha så mkt tid till att städa.. Skriver mer imorgon! Puss

Nooooo,

Kom rätt nyss hem från stan, köpte lite julklappar oså, känns jävligt skönt att ha köpt dom flesta kan jag säga =) Ba 2-3 st kvar att köpa till nu!
No provet var svårare än vad jag trodde.. Man fick 4 st A4 papper och 4 frågor, så skulle man redogöra med max en sida per fråga. Får hoppas att jag blir godkänd iaf, skrev rätt så mkt och det brukar inte vara så svårt att bli godkänd ;p
Ikv tror jag att jag ska baka pepparkakor med syster, sällan vi gör ngt tsm så..
Imorrn så är jag ledig, fast det blir till att kliva upp ännu tidigare då.. Ska till stallet och jobba.
Aja, nu ska jag gå och äta, vi hörs! Pussss


Dom röda blodkropparna tillverkas i den röda benmärgen....

No Provet imorrn kmr gå åt helvete.. Får verkligen inte in allt det där i skallen.. Känns som om det är samma saker som på förra provet? Men det är nog inte det.. Typ 100000 sidor att plugga in, kul.. njaa,
Ajja, vi ser väll, har inte fått ett enda omprov så det är ba att hoppas på det bästa! ;d Proven brukar inte vara så svåra trots allt! Nu ska jag inte sitta här och tråka ut er, vad gör ni ? =) Själv sitter jag och taggar sönder till på löördag, kanske borde städa lite.. Eller vad tror ni ? ;p


Nothing's gonna change the things that you said
Nothing's gonna make this right again
Please don't turn your back
I can't believe it's hard just to talk to you
But you don't understand

Grishjärta


Uschusch, säger jag bara, som jag skrev tidigare så fick vi dissikera grishjärtan och strupen.. Det STANK! Ingen höjdare precis.. Tur att vi hade Erik som gjorde allt iaf ;d
Ingen dans för min del i kväll heller, måste plugga till No Provet imorgon.. jobbigt, menmen, sista dagen inför helgen! Känns fett skönt, blir väl till att städa osv imorrn då..

Tjooosan

Ååååh, efter lunchen så ska vi disikera(?) grishjärtan osv.. Gissa vad vi fick till lunch? ;o Jo KORV..
Jag kmr seriöst spy.. är man inte med så måste man skriva en uppsats om det, men det blir fett svårt..
På Elevensval fick vi baka pepparkakor, mummsssss! (L) Julstämning kan jag lova, och dom blev suuupergoda! Ba för att jag och Felicia är bäst! ;d
Aja, nu ska jag börja dra mig tbx till skolan! Vi hörs ;) PUSSSSS!


igår gick jag in på ett kafe och ville ha en muffins..


Bakade nyss muffins, måste ju ha ngt att bjuda på när släkten och allt kmr hit på lördag ;d taggar satan kan jag lova! =)
Muffinsarna blev nog inte riktigt lika goda som dom på bilden! Men ätliga var dom iaf! Aja, ska gå ut med vovven nu! Vi hörs! PUSSSS!

tjodilodilo.

Hejsan allihopa, vad gör ni =) ?
Själv gör jag ingenting, funderar på att fortsätta sticka på min halsduk! Fick igen både Matte och So provet idag, fick Vg och G, fett nöjd eftersom att jag inte pluggat på ngt av det (A) Och på Torsdag blire no prov..
Ska gå ner och se tv  och kanske baka muffins med syrran nu ;d seeya!

From a Jack to a King

uschusch, sitter och pluggar.. dryyygt, eftersom att vi inte ens gått igenom det vi har prov på.. roligroligt! njaa..
Drog till stan kring.. 2 kanske, fick prata med chefen för Subway, fick tbx våra pengar och fick fribiljetter ;d haha, inte för jag vet om jag kmr äta där igen menmen ;p
Var på Sandra Hedmans föreställning av From a Jack to a King, den var skit bra, och Sandra, du var jätte duktig! =) Bilder kmr! ;d
Ajja, nu ska jag gå och göra mig i ornding och sova. Pusss!<3


RSS 2.0