Fjällen, here we come!

Om bara någon timma så drar vi till Kittelfjäll! Så sjukt skoj =) får passa på att hälsa alla som har lov nu ett riktigt bra lov ;) Kommer inte ha tillgång till internet däruppe vilket suuger ;/ menmen, det är ba bra att jag får kma bort från datorn lite. Har hunnit med att lägga fram det mesta av det jag ska ha, men är fortfarande inte ritkigt klar, somnade igår när jag tänkte packa så jag får göra det nu ist ;p men mamma verkar inte ha bråttom så det är nog lugnt.
Och för dom som har mitt nummer så finns jag ju självklart att nå på mobilen, gratissms och allt, fast om man ringer kan det hända att det bryts, inte bästa teckningen^
Men nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och packa, så vi hörs på lördag eller söndag igen, pusssss ;*






















>På min och Moas promenad förra året.

fjällen imrgn;*

Drog på stan efter skolan, köpte en mössa som jag ska ha i fjällen, behövdes verkligen =) har ingen mössa, den var sjukt mysig, sitter med den på mig just nu (A) hihi.
Ikväll så har jag varit med min lilla älskling, kmr sakna dig så sjukt mkt!<3
Borde egentligen packa.. har inte gjort det ;o inte bra, vi åker ju tidigt imrgn! Sitter och snackar i tfn med Issa, haha, vi har ganska så kul ;d ser även på oth samtidigt, ganska jobbigt men jag kan ju allt så! ;)
Aja, ska fortsätta va social med Issa nu, åker till fjällen imrgn, kanske inte hinner blogga innan jag far,och jag är borta en vecka, så sakna mig inte allt för mkt (A) men jag lovar att skriva när jag kmr hem, pussss;*

Agnäs, fett kul

Åhhh så less jag är på min dator.. Det tar år och dar att blogga, har verkligen inte orken att vänta så länge.. Har inte varit hemma så mkt idag sen jag kom hem från Agnäs, därför jag inte bloggat.. Men dagen har varit riiiktigt najs, var fett kul att åka slalom och det gick jätte bra för att vara första gången för i år =) Svarta backarna, hoppen, fett kul kan jag lova! ;d
Men nu ska jag lägga fram lite kläder, sen ska jag sova, svarar på kommentarerna imrgn på skolan ellr stan, kisses!

agnäs

Godmorgon!

hinner för en gångs skull blogga innan jag drar iväg, fast idag äre inte skola som gäller. Idag äre slalomåkning i agnäs! ;d
Har inte åkt slalom på.. vet inte hur länge, så vi ser väll hur det går, får hoppas att jag inte bryter nå ben ;o
Kommer hem kring 3-4 så jag skriver då, pussss;*

>agnäsbacken

damppp

Gud så mn dator laggar, har knappt haft tillgång till datorerna på skolan idag heller.. vi gblev utkastade ur datarummet när vi nyss okmmit dit, snpoet.. menmen, dagen har bra vrit jobbig, slutade typ en timma tidigare, för att vi inte hade ngn lärare på non. 'Laddat mobilen nu också, eller mamma gjorde det, tack! =) så nu har jag grats och allt, ba att smsa ;d
Svarar på kommentarerna lite senare, det laggar bara nu så. Och btw, äre bara för mig som statestiken laggar sate? ;o det står att jag haft 7 besökare men när jag var å skolan hade jag mkkt mer, och jag har över 7 kommentarer oså, konstigt..
Sitter och kollar på Oth nu, riktigt bbra, men sorgligt.. ;/

Börjar bli fett less på ditt sätt att undvika
och kma med bortförklaringar, du är äldre, skärp dig nu förfan..

I am sorry if I wounded you..

praoplats, fixad!

Då vare äntligen fixat, praoplats, Bankkort och Idkort! :D
Inte lite glnöjd, först var vi på banken i typ en timma, tills det blev vår tur, fick sitta och skriva under en massa papper och lyssna på en massa som jag inte förstog ;o men mamma får nog förklara för mig sen vad han menade med allt (A) Tog ett ganska bra tag men det skiter jag i. Drog och åt på Frasses med Mette, värsta stamkunderna ju :] Sedan började jakten på praoplats, var nästan omöjligt att hitta ngt, antingen tog dom inga praoelever eller så var det 16-18 års gräns.. hittade ett ställle där dom tog praoelever och vi var tillräckligt gamlla, men nejnej, där vare självklart upptaget! Men tillslut hittade vi kafe Starzs i Up2 gallerian som dom hade en plats på, men han var snäll och tog in en för mkt så vi skulle få jobba tsm =) Så nu taggar vi prao v.14, alla måste fika där då! ;)
Nu så blire Andra Avenyn med Hanna och Fanny, vi hörs! puss


Kolla kläder är bra tidsfördriv!

Satt och klickade runt på lite klädsidor och hittade jätte mkt söta kläder och saker, tänkte visa er lite =)
Gio Goi Zip Print Vest
Från asos
ASOS Patent Eyelet And Chain Bag
Också från asos
Sunseeker Splash Twist Front Bikini Top Up To An E Cup
Skulle va fint att ha i turkiet! ;d också från asos
Bubbleroom / H Klänning
Söt klänning från Bubbleroom
Bubbleroom / H Huvtröja
Gud så myysig ;o Från Bubbleroom
Brooker Skinnjacka
Från Bubbleroom den med!

Får lägga upp fler bilder ngn annan dag, nu ska jag gå och ha spanska! Kisseees;*

and on and on and on and on

Dagens låt: Heartless - Kanye West
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Puder, rouge och mascara
Dagens klädsel: jeans, linne, pappas tröja och halsduk
Dagens händelse:  Jag lyckades kliva upp!
Dagens vill ha:  Baknkort och praoplats, och glass :]
Dagens drog:  METTE
Dagens tråkigaste: Skooolan
Dagens finaste:  Mettoooow<3
Dagens måste: Se Andra Avenyn! ;o
Dagens dricka:  Mjöölk (A)
Dagens mat: Gröt
Dagens kärlek:  Ingen
Dagens mående: Som vanligt..

jag har inte kul..

Hann  inte skriva så mkt igår, hade typ 40 sek kvar att skriva ett inlägg på så (A) och sen var jag emd Anette hela kvällen så det blev inge mer bloggande..
Var på stan på dagen med Mette, träffade TjockisLinn och Tåbbe, oså kom Anette, fan vad saknad asså ;o
så hittade Pekka, Moa och Frida oss på donken, itne svårt att lista ut vart vi var (A) hihi, sjukt länge sen man träffade Frida, riktigt kul! :)
Drog hem när Mette skulle ha sitt utvecklingssamtal, sen gjorde inte jag och anette så mkt, vi typ... sov (?)
Men när Anette drog så gick jag till fanny och åt Ben o Jerrys, Fan va feta vi kmr bli asså.. fast det är lugnt så länge vi tränar :] hihi, fick bli New York Super Fudge Chunk den här gången, supergod! :) Älskar verkligen Ben&Jerrys!
Idag så blir det förmodligen stan, ska fixa praoplats och bank & Idkort, äntligen ;d Fast praoplatsen kan bli ganska så svår... det är typ fullt överallt ;/ menmen, ngt ska vi nog hitta (A) Umeå  är litet och suger..
Menmen, nu ska jag svara på kommentarer oså , vi hörs! =) pussssss


såäre..

Halloj!

Sitter på bibblan med Mette, ovanligt va? ;d okej, det här har jag skrivit allt för många ggr..
Är lediga idag, har haft utvecklingssamtal imorse, det gick ba finfint, ska börja satsa mkt mer på skolan (A)
Idag så får jag träffa min lilla Anette igeen :] men måste dra, pusssss


I try to look around.

Godmorgon!

Sitter i pyjamas och ser på Oth, det är faktiskt riktigt bra =) Kanske borde gå och klä på mig.. klockan är ändå halv tolv.. ;p
Idag svävar inte allting lika mkt som tur är, det är fett äckligt. Blir nog bara till att ta det lugnt idag, ska till stallet, gå ut och gå, sen ska jag nog inte göra så mkt mer =) Skönt att inte ha ngt att göra^ Kanske borde städa ;o
Aja, nu ska jag sluta svamla, vi hörs! Kram

Chocolate Fudge Brownie

Gaah, så kallt det är ute asså. Har varit ute hela kvällen. började med att Fanny kom hit kring 8, gick till Fotbollsplanen för att möta Linn som är på umedalen ;d trevliiigt, länge sen man såg hon :)
Men iaf, vi skulle gå till ica och köpa glass så hon fick hänga med oss, mummmsss! Ben&Jerrys såklart! Fick bli Chocolate Fudge Brownie den här gången, riktigt gott =)
Efteråt så följde jag Linn tillbaka itll hennes vänner, så gick jag och träffade Issa. var med hon ett tag sen satt jag ba på en busshållplats och snacka i tfn i en timma typ ;p haha, jag är värd, jag vet...


>Fanny gillar glass kan jag lova.

>Jag och Issa hittade en tom parkering!

förlåååt. :(

Förlåt för att jag inte savart på allas kommentarer, ganska så jobbigt för min dator tar typ 10 min att öppna en sida.. så om jag ska besöka allas bloggar och svara på alla kommentarer blir det joooobbigt;p
men till alla er som undrar vad jag ska göra i helgen osv, jag vet inte, ska bara vara med kompisar, rida osv =) Och tack så himla mkt för alla fina kommentarer om min blogg, fortsätt gärna kommentera så ska jag försöka svara på dom flesta,  pussss ;*

gårdagen..

Förlåt för att jag inte dskrivit något idag, men jag har varit i stan hela dagen. och när jag vaknade så la jag mig och såg på oth.
Igår så gjorde jag väll inte så mkt, var med issa men det blev inget disco, var ba 95or där så det kändes fett ovärt, satt ist och chillade på donken, så kom Elin, Hanna, Kajsa, Javaneh och någon kompis till dom. Ganska trevligt  faktiskt =)
Gick hem från stan kring 11 kanske, gick till Toms hus, men han vägrade kma och öppna porten, så kmr en kille som räddaren i nöden och slår koden, satt i hans källare och ritade hela kvällen medans han o issa satt och snacka. Jag var inte på bra humör kan jag lova! och det är jag inte idag heller.. jag har varit jätte konstig hela dagen., känns som om jag svävvat fram på stan hela dagen. Fett äcklig känsla. Som när man sprungit på ett löpband länge sen ska man försöka gå, man bara svävar fram  och kan typ inte stanna, så har jag känt det hela dagen. och jag blir jätte yr hela tiden och är helt borta.. och nej, jag har inte druckit ellr rökt på..

aaaj.

Provet gick hyfsat bra tror jag =) Hoppas iaf på ett Vg.
Mitt öga gör så sjukt ont och det är uppsvällt, men jag vet inte varför.. det är så sjukt drygt.. ;/ aja, nu ska jag sluta whina.. måste fortsätta på min uppsats så att den blir klar innan middagen, då ska jag o issa in till stan, sen blire nog disco =)

2 timmar till att härda..

åh, snart är son slut, då äre ba spanska och noprov kvar, sen slutar jag =) Fett skönt det ska bli kan jag lova, helgen är riktigt efterlängtad!
Något bra tips på musik ? :)


Flummiiiigggttt

Tjolahoppp, jag har fett kul!
Sitter i ett litet data rum tsm med ronja (= höhöh, vi är busiga. Får nog inte vara här egentligen men skit i de!^
Gott med Fanta Exotic, jag har inget att skriva men hade lust att skrvia iaf ;p
Ronja spelar dålig musik som hon själv inte ens gillar, fråga mig afn inte varför;o
Drar nog till stan kring middagstid, så om ngn är där och har mitt nr så äre ba att ringa =)

designen!

Jag funderar på att göra om min design helt och hållt, bara att ha kvar headern, eller göra en ny..
Men jag har besluts ångest, min blogg suger just nu och jag vill göra den finare, men jag har inga program som man kan göra en header i så.. Någon som är duktig på att designa som vill göra det åt mig? (A)
Vad tkr ni? =)

I hate schoooool...

Yees, då var man nästan klar med uppsatsen ;d har bara avslutning och diskussion kvar. Är  fett stolt som lyckades skriva hela skiten idag, bytte ju ämne igår så (A)
Imorgon så blir det förmodligen disco, taggat! ;D


haha, jag har fett tråkigt..

ALLA TJEJER GÖR DET HÄR TESTET !!
för du vill väl aldrig stå utan kärleken.. ?

OM JUST DIG
FULLSTÄNDIGT NAMN: Alva Maria Nicole Bodin (Kallin)
FÖDD: 6 dec 1994 
BOR: hemmaaa
SMEKNAMN: Maira, krullis, osv..
FAMILJ: mamma, syster + 5 djur
INTRESSEN: allt roligt ;d
SKOLA: vänstangård *mentalsjukhus* 

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..
SAKNAT NÅGON: every day 
ÅNGRAT NÅGOT: jarå
LJUGIT: kan hända^ 
GRÅTIT: jo
SKRATTAT: jjag skrattar alltid ;d
VARIT SJUK: jo, uschusch
VARIT UTOMLANDS: nää
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: jo

KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA: så fort det är kallt eller ljust ute gråter jag, så ja! ;p 
SKRATTAR DU OFTA: hela tin
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: trött och less 
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: upp o ner.
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: aa
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: aa

KÄRLEK!
FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: Nope
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: förälskad när man är 14 är nog inte så lyckat.. 
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: nää
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: nää
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: hah, inte förälskad..
OM JA, VEM: din mammaaa =)
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: ingen!
HUR MÅNGA GGR HAR DU STRULAT DENNA MÅNAD: hah, typ 4-5 ggr? 
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: aa
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: kan ha hänt
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: ingen speciell sorts kille precis..? ;o
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: både och ;d  
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: lååång
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: who cares? 
FÅR DU MÅNGA KILLAR: nope.

UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: mitt emellan typ;o
ÖGON FÄRG: blåa
LÅNGT ELLER KORT HÅR : långt
HAR DU LÅNGA NAGLAR: jao
SMINKAR DU DIG: ibland
VARFÖR? ÄR DU INTE VACKER UTAN?: nä,  

..ALLA TJEJER MÅSTE GÖRA DETTA, DET ÄR FÖRSENT ATT BARA STRUNTA I DET.
INOM NÅGRA FÅ MINUTER SÅ KOMMER NÅGOT JÄTTE JOBBIGT ATT HÄNDA I DITT LIV, OM DU INTE GÖR DETTA.
MEN OM DU NU GÖR DETTA ,SÅ KÄNN DIG STOLT!.. NÅGOT BRA HÄNDER I VECKAN

Helgen (=

Och juste, jag glömde ju tt lägga upp alla bilder från helgen, kan göra det nu =)

Fredag:

>Julia, Issa, Olli, Madde, Siri, jag och Hellan!

>Jessica, Emelie och Thess

>Siri och jag

Lördag:

>Allihopa, Hannas bild.

Caramel Chew Chew

Goodmorning!
Ligger fortfarande i sängen och halvsover, hiih :] Sov typ ingenting inatt så det känndes fett ovärt att gå till skolan då, hade hur ont i halsen som helst också. Fast det har släppt lite nu som tur är :)
Idag så tror jag att jag och Hanna ska dra och gymma, ganska skönt att ha ett gym så nära sig. Det är lite för kallt ute för att springa nu, men bara det blir varmaare så ;d

Juste, jag glömde ju helt bort att skriva igår.
Gjorde väll inte så värst mycket, var hos Pekka och pluggade ett tag, har faktiskt örjat på min uppsats nu, känner mig fett stolt (A) fast den ska vara inne imorgon så jag får nog skynda mig lite...
På kvällen kom Fanny hit, vi gick till Ica och köpte glass, denna gång fick det bli Caramel Chew Chew.  Fett god var den, skulle bara ha varit lite mer choklad :]

Ny eller inte?

Hmm, jag kom just att tänka på hur jobbigt det måste vara för dom som inte vet hur mitt namn på bloggen stavas..
s0ckerbit3n är ändå ganska krångligt att skriva.
Funderar på att göra en ny blogg men det känns lite ovärt när jag har gjort ganska mkt på den här.. Vad tycker ni ?

hihi, mvg? :]


Ritade klart min fina bild på bilden idag :]
För dom som inte ser, vilket många inte gjort, så står det rock!
Jag tkr nästan jag borde få typ.. mvg ++ för den där (A)

Vintern sucks.

Jag hatar vintern på sätt och vis, jag blir aldrig frisk.. och jag orkar inte skolan, är hur trött och sliten som helst.
Nu ska jag äta lunch, skriver mer sen och laddar upp en bild ;d kisses!

Byxorna


Dom nya byxorna =)
Cheap Monday, köpta på flott för 120 kr

Stan, idag igen ;o

Jag känner mig som en.. nattuggla, eller något. När jag väl gått och lagt mig och släckt kan jag typ inte sova.. det är fett drygt, somnade nästan på engelskan idag och mitt huvud höll på att sprängas så jag gick hem.
Gick över till Pekka som var sjuk idag och hemma från skola, såg på film och sov. Ganska så skönt, förutom att jag drömde mardrömmar typ :(
Kring 2 ringde Hanna och frågade om jag ville hänga med på stan för att det var så mycket rea på Flott. Självklart hängde jag med, hittade ett par jeans för 120 kr, fett värt. Laddar upp en bild på byxorna senare.
 Nu så är jag ganska nöjd med mina byxköp för ett tag iaf. Måste ju spara pengar till turklaaand, fysatan vad skoj det ska bli =)
Aja, nu ska jag hem och se House med Ebba, pussss;*

Fler besökare?

Vill du ha fler besökare på ett enkelt sätt? =)
Gå då in på den här sidan och gör som det står, lätt som en plätt!
http://www.viraltrafik.se/?s0ckerbit3n

Stan me Moa!

Åh, jag har fått mitt första omprov sen jag började åttan, fysatan vad drygt.. men jag får göra det hemma med hjälp av oken och allt så! :)

Idag har inteså mkt hänt, Mette, den lilla jäveln var inte i skolan.. Och våra lärare har bestämt sig för att vara elaka och ge oss bestämda platser.. fyfan.
Efter skolan drog jag och Moa ner på stan, har fått mina pengar för Levasaken nu så jag skulle köpa nya skor. Hittade ett par skor som jag köpte (mamma gillar odm tyvär inte, men det är en annan sak), köpte även jeansleggings =) Riktigt snygga och sköna faktiskt!
Om 20 min ska jag och Hanna dra och gymma med Anton och Andreas, fett nice! Måste verkligen kma igång med träningen om jag vill bli smal innan sommaren ;d

Jeans Leggings - Gina Tricot 199 kr
Rcim skor - Stadium 199 kr


Helgeeen;*

Min helg har varit ganska fullspäckad så jag har inte riktigt haft tid att skriva, idag har jag väll inte gjort något speciellt, var med issa ett tag, drog till stallet, red Oboy.

Igår så vaknade jag kring 8, klev upp 9 då mette ringde. Gjorde mig i ordning och drog in till stan, gick runt och fixade lite saker sen tog vi bussen till Obbola. Mötte jp på ica, gick till något idrotts ställe och kollade på inneandy matcher, ganska trevligt eftersom man kände några som spelade ;p  Sedan gick vi hem till jp ett tag, var där kanske en halvtimma, sen gick vi till bussen för att fara till stan. (btw, han har en jätte söt sköldpadda :] ) När vi kom till så drog vi på bio. Såg Friday the 13th, så jävla bra film. Fast den var läskig, tur man hade Mette! :] fast jp.. dö, han skrämde mig under hela filmen ;/
Ett tips till er som gillar skräckisar, se den! ;d
Hann ba va hemma några minuter innan hanna ringde, drog till Hedlunda och va med dom. Jävligt skön stämning! ;d Lägger upp bilder från helgen ngn annan dag, för nu ska jag sova, vi hörs! =) puss och godnatt;*

Godmorgon!

Eller godnatt skulle jag vilja säga.. Kom hem 6 inatt, hihi. inte bra.. Satte mig framför datorn en liten stund sen gick jag och la mig. Kring åtta vaknade jag, slog på datorn och somnade om. Oså ringer Mette.. h*lvete asså ;/ jag som ville sova. men nej, det får jag inte heller, för vi ska till obbola ;p
Gårdagen vart riktigt trevlig, drog till Maddeh kring 5, fixade iordning med maten och så.
Kring halv sju började allt folk kma, vi åt middag och hade lite party. Sen kring typ.. 11 så skulle dom på fest men jag kundei nte dra så jag gick till Matilda Marklund! Riktigt kul att träffa hon igen också =)
Var där till kanske halv ett oså kom mamma och hämta de mig. När jag kom hem så chilla jag ba mest, drog till Tom kring 1 och var där ett tag.
Hoppas eran dag var lika bra som min! =)

Glad alla<3dag! ;d
Vad ska alla göra idag då?


Fredagen den 13onde..

Nu sitter jag här på bibblan, igen! haha (A)

Ikväll så blire middag hos Maddeh, hon fyller ju 17 idag, stortjejen ;) grattis!<3
Får se hur det blir sen, om jag hänger med dom ngnstans eller om jag drar hem.

Skulle egentligen på bio imorgon men det blir nog inte så ;/ kanske blir att dra till obbola ist! =)
Får gå på bio nästa helg eller något, vad ska alla andra göra på Alla<3dag då? ;d

Och juste, det är ju fredagen den 13 februari idag, inte bra ;) Fast jag har faktiskt inte råkat ut för ngt dåligt.. inte än iaf.
Någon som råkat ut för ngt dåligt? ;/

Någon?!

Någon smart och duktig människa som vet hur man får upp menyn igen? Min blogg har börjat lagga sönder ju ;/
Jag är inte så duktig att jag kan med sånt...

Mysdag

Som sagt, jag måste verkligen gå och lägga mig tidigare, sov ganska så länge. Kom nyss på att jag hade ju bestämt mig att gå till skolan idag, fast det bestämde jag i typ tisdags..
Sitter nu i soffan med mjukisbyxor på mig, mysigt :] haha, ser på The Hills. Det är fett bra faktiskt! Mamma sitter framför braskaminen och eldar, hon är typ överlycklig över att kunna elda igen. Det har varit trä i skorsstenen som har kunnat börja brinna och dom har inte fixat det föräns igår typ. Ganska mysigt med eld igen, eldade alltid förut på vintern så jag har saknat det lite :] Egentligen borde jag sitta och plugga spanska nu med tanke på att jag inte kan ngt.. men jag har inget att plugga med heller ;o Eller justeee. skulle ringa mette, så vare. haha.


sånt jag roar mig med när jag har tråkigt..

Namn: Maria Bodin
Piercingar: hål i öronen, om  de nu räknas;o
Tatueringar: Nope, men vill ha ;/
Längd: 168 cm
Skostorlek: 39
Hårfärg: Mörkblondt / brunt
Är du kär i någon: Mja..
Önskar du att du bodde någon annanstans: Just nu gör jag det.
Tänker du på självmord: Varje dag!
Tycker andra att du är attraktiv: Tror jag knappast.
Vilket shampoo använder du: Jane Helen! Emiiiiiil ;)
Vilken parfym använder du: Britneys Fantasy
Vad är du rädd för: Magsjuka..!
Gillar du att tvätta: Tvättmaskinen är rolig, så jag antar det blir ett ja ;o
Gillar du Berg-och-Dalbana: NEJ!


Senaste...
Film du hyrde: minns inte! ,
Låten du lyssnade på: Lyssnar på If I aint got you just nu så ! ;p
Låten du hade på hjärnan: Hot N Cold
Låten du laddade ner: Vänta.. jag tror jag minns ;o typ.. Right Here Waiting..
Personen som ringde dig: Fnyh
Personen du ringde: Marklund
Tv program du tittade på: Miami Ink
Personen du tänkte på: Dadii :(


För eller emot...
Långdistansförhållanden: Spelar egentligen ingen roll om man älskar ngn.
Utnyttja någon: Emot
Teenage smoking Doms val?
Köra onykter: ajaj, inte bra!
Sex före äktenskap: För


Favorit..
Mat: Hm, tacos?
Låt: Vet inte, men a drop in the ocean är jätte fin! :]
Dryck: Fanta Exotic
Film: Ingen aning, finns mååååånga;o


Har du nånsin...
Gråtit över en pojke: To many times..
Gråtit över en flicka: På ett annat sätt ja.
Ljugit för någon: Yes
Varit i slagsmål: Nä
Blivit arresterad: Nope


Antal..
Gånger du varit kär: En, om det nu räknas som kärlek ens..
Gånger ditt hjärta brustit: En
Hjärtan brustit på grund av dej? Inget!
Personer från grundskolan du har kontakt med: Från typ.. då jag var jätte liten, Pekka mm.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Aldrig räknat, men ett antal ggr!
Ärr du har på kroppen: Allt för många.


Ska bli skoj: Sommaaar! (L)
Sparar till: Dator
Väntar på: Maj
Pålägg som gäller: Inga
Dagens dryck: Vatten typ?


Senaste...
Bok du läste: Knappt lovlig!
Personen du fick brev av: Dont remember
Personen du fick sms av: Kasper Wikström
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hela familjen var ett bra tag sen, men min familj idag åt senast.. idag..
Saken du köpte: Halstabletter
Vad har du gjort idag: Piffmöte och Öppethus
Brukar du svära mycket: Ibland
Hur tidigt stiger du upp: 7 typ.
Gillar du att slåss: Nej, inte att bli slagen heller :(
Är du seriös: När det behövs så.
Vad är du allergisk mot: Idioter..
Var har du ont: Överallt!
Använder du hårspray: Sometimes
Favoritserie: Andra Avenyn! ;d


Håkan Hellström eller The Ark: Håkan!
Bright Eyes eller Lars Winnerbäck: Lars
Salt eller socker: Socker oftast! (A)
Gillar du ketchup: Beror på vad..
Är du glad nu: Nej
Var du glad igår: Nej
Varför? Gjorde inget.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja
Vad dansar du till:  Jag o Mette dansar till ALLT!
Stockholm är: Dryygt!
Göteborg är: Aldrig varit där
Kan du sjunga: Nä
Mer värt än guld: Jag, vad annars? ;o daaah.
Spaghetti eller makaroner: Makaroner
Ett land du helst vill besöka: Ett varmmmt land.


BRUKAR DU

Titta på dig själv i spegeln: Ja
Gnälla : Ja
Sova: Minst en gång per dag, ja.
Ha ångest: Ja
Skada dig själv med flit: Nä
Ta mediciner du inte borde ta: Nä
Vilja dö: Ja
Drömma mardrömmar: Ja, alltid om att ngn i min släkt vill mörda mig (?)
Drömma sexdrömmar: Vem gör inte det? ;d
Klä dig i svart: Ja
Gå till kyrkan: På konfan, inte annars!
Gå i skolan: Ja
Röka: Nä
Ha sex: Nä
Ljuga: Ibland
Hata folk: Lite
Lita på folk: På några


VEM :

Saknar du: Pappaaa<3
Vill du döda: Myself?
Rörde dig sist: Kan ha varit när jag slog tom i axeln, annars vet jag inte..
Vill du slå: Alldelens för många!
Kysste dig sist: ta reda på det du!
Vill du kittla: hihi :]
Kramade du sist: Sacka.. i think.
Vill du prata med: Pappa..
Skrek du på sist: Alexander;o
Vill du vara som: Mig själv
Sårade dig sist: Min ensak
Vill du bli galet full med: Ingen.
Gjorde dig riktigt glad senast:  Ett bra tag sen jag var riktigt glad.
Är vackrast på jorden: Jag, i min egna lilla värld.


HAR DU :

För många vänner: Nä
Förföljelsemani: Som satan!
Tvångstankar: Ja
Någon annan psykisk sjukdom: Kan hända
Någon fysisk sjukdom: Förkylning (A)
Någon skada: min hjärna har nog många skador
Färgat håret: Ja
Brutit några ben: Nä
Egen dator: Ja
Bra självförtroende: Långt ifrån!
Kysst någon: Ja
Köpt kondomer: Ja  (present)
Tagit nakenbilder: Nä.
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej..
Bjudit ut någon: Nä
Varit kär: Ja
Dumpat någon: Hm.. nej, typ inte.
Blivit dumpad: a
Velat vara otrogen: Nä
Varit otrogen: Nä
Stulit någonting: Nä
Lämnat landet: Ja
Rymt hemifrån: Ja
Tuttat eld på nått: Ja
Gjort något olagligt: inte vad jag kan kma på 


HUR :

Svarar du i telefonen: Ja, vad vill du?
Fördriver du tiden: Datorn!
Mycket pengar har du: Vet inteee.
Tjänar du pengar: Tjänar inte mina pengar, jag får dom.
Ofta Bäddar du sängen: Sällan
Ofta diskar du: Händer väll då o då att jag startar diskmaskinen;o
Ofta städar du: Aldrig
Många stör du dig på: Några
Ofta träffar du din familj: Varje dag för det mesta.


TROR DU :

Att du kommer bli något: Äldre blir vi alla! =)
På rymdvarelser: Nä
Att folk tycker om dig: Nä
På ett liv efter detta: Jag vill tro
Att fiskar kan tänka: Ja
Att du kommer leva länge: Nä


VÄLJ :

Katt eller hund: Chihuahua inte kissemisse..
Vit eller svart: Svart
Varmt eller kallt: Varmt
Vatten eller land: Vatten. Utan fiskar
Telefon eller internet: Telefon
Musik eller tystnad: Musik
Bok eller film: Film
Leva eller dö: Just nu, dö. Men om ngn dag, leva!
 

Jag gillar inte fullmåne..

Det här är inte bra.. klockan är tjugo över tolv och jag är inte ett dugg trött.. inte bra, jag måste verkligen sova, annars kmr jag aldrig bli frisk ;/
Fast det är ganska lugnt för min del, ba sitta hemma och chilla. ganska skönt, men mamma tkr nog inte det..
Prov på fredag, vilket innebär plugg imorrn, tyvär har jag ingen aning om vad vi har prov på, får nog ta reda på det!
Läste ut boken "Knappt Lovlig" idag, blev nästan ledsen när den tog slut! (bara nästan (A) ) haha, nämen. den var så sjukt bra, exakt som alla andra böcker av Katarina Von Bredow. Kom fram till att jag har nu läst alla hennes böcker vilket gjorde mig ledsen, jag som älskar dom. vill ba läsa mer =( menmen, får hitta ngn annan som skriver bra böcker i samma stil^
Och på tal om ingenting så blev jag puttad i snön 3 ggr och mulad 2 ggr idag, inte bra för min förkylning.. jppppp! ..
okej, nu ska jag vara glad, höhö. Aja, ska fortsätta lyssna på musik och se om jag hittar ngt att läsa, vi hörs! =) pussss

PIFF

Det här får bli ett snabbt inlägg!
Drog till Hamnis imorse, PIFF möte. ganska kul var det faktiskt, även fast vi ba satt och diskuterade. Som vnaligt så var inte vår rektor där så vi satt och snackade med grubbeskolan och deras rektor ist ;d aja, nu ska jag äta, pusss;*

Suckers :*

Hallojjjj, sitter på bibblan i stan med mette ;d vi steker som fan, solen skiner å allt (AA)
booyah, nu ska vi på stan å steka lite mer. för det börjar bli varmt härinne ;p öööh, jag är tjock jag ska köpa glass. eller inte, eller jo kanske. får väl se!
hej jag är sjuk, typ 40 graders feber, dör snart. men jag måste till skolan imorrn för mette blir mobbad annars.. och det är ju inge bra! ;o
ajjja, ska dra ut nu! solongsuckers! ;*

btw, det var jag som skrev inlägget :] / mettttowwww.
hahaha SUCKERS


less på allt..

Jag ger upp nu, orkar inte mer..
Everything sucks, and i miss my dad..

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here, waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here, waiting for you


Har du nån gång känt att ingenting känns rätt?
Allt är bara skit, varenda jävel kollar snett.
Har du bett om hjälp men ingen vill hjälpa?
Hatar du livet är du trött på att vänta?


Jag kan inte tänka klart, mina tankar dödar mig.
Fan, jag skriker efter hjälp, men ingen vill höra mig.
För alla bara skrattar och pekar och snackar,
folk trampar ner mig som en fucking dörrmatta.
Jag ber till min gud om ett eget himmelrike
för snart har jag livet på botten i Pinneviken.
För alla mina spöken, de besöker min själ
och förstör mina dagar. Fan jag önskar att du var här!
Jag är fast här på jorden,
besegrad av högre makter.
Vill lämna denna världen, flyga högt över landet.
Men mina vingar brast, mitt sinne blev fuckat.
Ingen vill förstå,
det finns ingen som fattar,
hur det känns att leva ensam med känslan,
alla hatar mig jag har aldrig blivit älskad.
Vinden kan vända men pass på att vänta!
Idag ska det hända jag är trött på att kämpa.


För alla trycker ner mig, jag ställer mig frågan.
Finns ingenting kvar, ni har släckt denna lågan
Jag fäller mina tårar och detta är slutet.
Sluter mina ögon och välkomnar ljuset.


Ställer en fråga, vad har ni emot mig?
Jag svär jag talar sanning men ni vägrar att tro mig.
Ser ni hur jag gråter,
ser ni hur jag lider?
Tårfyllda ögon och ett hjärta som svider.
Tillbaks till ruta ett, allt känns som förr,
nu står jag här och bankar på livets stora dörr.
Jag sitter och drömmer, drömmer om hoppet.
Jag drömmer att jag hoppar och det känns i hela kroppen...
En kamp mellan mig, mig och mig och livet.
Direkt när jag mår dåligt får jag nya mediciner.
Jag älskar dig, jag hatar dig, jag saknar dig, jag glömmer dig.
Jag älskar att hata dig och jag saknar att glömma dig.
Jag fattar inte varför, jag fattar inte nu.
Jag hade ju en livsglöd men den har brunnit ut.
Vill du prata med Kalle får du prata med hans kista.
Känner du vindpustar är det Kalle som viskar.


För jag ser inget hopp nu,
det försvann för längesen.
Ey! Smärtan är min fader och döden min bästa vän.
Jag har kämpat, förlorat, klättrat och fallit,
från toppen till botten,
jag är man utan framtid.
Föraktar dig för att du har skapat mig...
Och min spegelbild är krossad och min skugga hatar mig. 
Och hur ska jag klara mig? Ska skiten gå vidare?
Jag är trött på metaforer som "livet går vidare.."!


Har du nån gång känt att ingenting känns rätt?
Allt är bara skit, varenda jävel kollar snett. 
Har du bett om hjälp, men ingen vill hjälpa.
Hatar du livet är du trött på att vänta.


Då var man sjuk igen då..

Åååh, jag orkar inte, är  typ hur sjuk som helst.. Sov max 20 minuter inatt och vaknade med 39.1 graders feber. Men ingenting hindrar mig från att gå till skolan ;d haha.. inte bra, har världens huvudvärk osv. Tror jag stannar hemma imorgon! Nej, jag ba skoja. Jag har elevråd. länner mig nästan tvingad att vara med på det, och på onsdag är det PIFF på hamnis, vilket betyder att jag måste ta bussen 10 i 8. satan så drygt, och på kvällen är det öppethus på västangård!Missa  inte det^ Nej, nu ska jag ta och lägga mig och vila. Måste verkligen bli frisk och pigg, orkar inte med att inte sova.


Lördagskväll

Eftersom att jag kom hem typ halv två inatt så orkade jag inte riktigt skriva något då!^
menmen, ska snart ner på stan och träffa mette så jag får skriva ett snabbt inlägg med en massa bilder istället!
Började med att jag drog till Mette kl 2, vi gjorde väll inte så mkt, plattade håret, sminkade oss osv. Klockan 5 kom en kille och hämtade upp oss och körde oss till Ålidhem. Jag och Mette hade inte så mkt att göra så vi gick ut och fotade hela tidne, haha. Åt middag sen lekte vi med småbarnen ett bra tag. Halv elva kom mamma och hämtade mig, hann ba gå in, fixa till lite saker sen skulle jag vidare för att träffa Linn och Julia! Dom hade klassfest eller något på umedalen så det passade ju perfekt, inte träffat dom på jätte länge så =) Oså var nina där! Ganska kul faktiskt ;d haha, och linn.. du är ju söt!<3 Drog kring tolv, träffade tom en stund och gick hem.

Sminkdax!

Plattat hår!

Jag hade kul med kameran medans mette sminkade sig..



My baby love;*

Jag är kär, ge mig ungen!

Hemmaa.

Fler bilder kommer när jag orkar ladda upp dom, nu ska jag göra mig iordning, puss ;*

Fossil Fuel

Sitter just nu och ser på  Snow Roller :] haha, jag är töntig, jag vet^
Har inte gjort mkt idag alls, drog till stan och var med Anette, Mette o Jp.
Fanns inte så mkt att göra men det var kul att träffa Anette igen iaf =)

Efter middagen drog jag och Fanny till Ica för att köpa glass, mummssss!
Köpte Ben&Jerrys såklart, fick bli Fossil Fuel denna gång! Den var så sjukt god! ;d
Vi har bestämt att innan 2010 ska vi ha ätit alla smaker utom vanilj, haha. vi är tjocka :]


>Mummmsss :]

sick?

inte suttit vid datorn så mkt dom senaste dagarna, därför jag inte skrivit ngt.. men skriver liute snabbt nu. Ska strax gå och spela biljard med syrran. Orkade bara vara i skolan ca 20 min, min mage höll på att döda mig så jag gick hem igen. Nu äre bra som tur är, känner inget alls =) Igår så låg jag mest ba o sov, förutom när jag var med fanny.
Ganska skönt att ba vara hemma och tare lugnt. Får se om jag orkar dra på stan idag, kanske får lov att dra dit. Mina små älsklingar saknar mig :] hihi.

Ganska nöjd, idag så skulle deckaren vara inlämnad, men duktig som jag var så lämnade jag in den igår så det gjorde ingen att jag missade svenskan idag =) Inte haft några prov i veckan heller, fett skönt! fast däremot har vi haft läxor osv. Fast många lärare har varit borta så ;p
Aja, nu ska jag gå o spela med lillsyrran, vi hörs! =) pussss!

maddeeeh;*

Tjoo!
Sitter hos Maddeh, borde egentligen börja röra mig hemåt.. Hade bestämt mig för att gå o lägga mig kl 10, men det gick inte särskillt bra (A) haha
Var på ngt musikshit på grubbeskolan idag, alla var sjukt duktiga! =)
Aja, ska börja gå hemåt nu, vi hörs! puss ;* 

Maria är ett pruttbarn / maddeh! :]




















>Siri, Maddeh o jag.

it´s like wishing for rain as i stand in the despert, but i´m holding you closer than most, cause you are my heaven

Tänkte ba visa er mina finfina pyjamasshorts jag sydde klart på slöjden idag ;d



Här får ni en fin bild på Pekka och Kasper i skyltfönstret på Åhlens också ;d

Måndag

Tjo!
Idag så börjar jag skriva min levadagbok. Ska bli spännande! ;p
Sitter just nu på bibblan medans Pekka o Kasper står och kollar på skivor. haha.
skolan sööög, mette dumjävel..
Aja, orkar inte skriva mer, hejdå!;*


RSS 2.0