Tisdag,

Började skolan med vanliga lektioner, men eftersom att man är klar med allt så blev dt hål! ;p Typ halv tolv så går man tbx till skolan för då ska vi ut i skogen. Vi börjar gå mot Waldorf och Efs-gården. Typ bakom Efs-gården så går vi in i skogen, fortsätter gå i skogen tills vi kommer till nerförsbacken till Klabböle från Baggböle, går mot Kåddis i skogen och efter ca en och en halv timma är vi framme i Kåddis. Stannar och dricker lite. Fortsätter från Kåddis mot brännland, efter kanske 2 timmar är vi vid Johanna. Fortsätter bort mot Brännlandsskolan. Stannar vid korsningen där man går över mot Kassjö för att fika.
När vi gått över vägen och snart är vid Kassjö har dt gått 3 timmar, då har vi gått minst 1.2 mil.
Vi fortsätter gå mot Kassjö, i typ, 40 min kanske, sen stannar Björn vid ett ställe, där ligger dt äpplen åt oss, ;p Efter dt skulle vi gå 1.5 km rakt in i skogen. Typ, hur mkt skog som helst.. Sen ska vi vada i en bäck ;o Kallt!
När vi kmr fram till stället där vi skulle tälta så visar dt sig att dt är Scoutstugan i Kassjö där jag och Pekka varit typ 2 ggr när vi var små ;p
Vi började laga mat, grönsaker och kyckling! :) Smarta Linus gjorde inte som vi skulle, han hedde i allt på en gång, utan att tillaga kycklingen innan, så dt tog ett tag innan vi var klara med maten, ;p Efter maten så typ spelade vi lite brännboll oså, högg ved, (A) hah, Efter någon timma så gick vi ut i skogen igen, skulle upp på ett berg för att kolla ut över Umeå, När vi kmr upp så ser man bort till sjukhuset och allt ;p Sen kmr Staffan (lärare) och börjar kasta älgbajs på Pekka, så då blev dt älgbajs krig mellan alla i klassen, till och med lärarna var med ;o Råkade kasta i Nils mun^^ haha,  (A)
När vi kmr tbx till lägret så fikade vi, körde lite mer brännboll och bara chillade. For hem kring halv tolv,
Sjukt skojj dag ändå! :)



Lämna gärna en kommentar =)

Lämna en kommentar =):

Namn:
Vill du att jag ska komma ihåg dig?

E-postadress: (Syns inte för någon)

Har du en blogg? =):

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0